Adventspresent

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, Luran ÄR bortskämd! Idag kom goa Kicki med en adventspresent till Luran, en vacker julklänning, en röd fin kjol och näpna vita strumpbyxor. TACK! Men som om inte det var nog så har Luran även fått en jätte fin stickad tröja och två klänningar av Olivia. Problement är inte vad hon ska ha på sig, snarare hur hon ska hinna ha allt ;-) Men det är ett kärt bekymmer.

Vi (jag och Luran) tog en promenad på eftermiddagen i förhoppning om att hitta en ny stjärna till min adventstjärna på fot som jag har i köksfönstret. Men snacka om dumt - det finns inte en stjärna att köpa separat utan då måste man köpa en helt ny adventstjärna med fot och allt. Idiotiskt! Klart som korvspad att pappstjärnorna går sönder och blir tuffsiga när de får ett par år på nacken. Tillverkarna borde ju därför sälja enbart pappstjärnan. Folk vill kanske dessutom variera färg på stjärnan? Så läser ni detta MARKSLÖJD, se för böveln till att börja tillverka separata stjärnor, gärna i vitt, svart, rött, guld och silver - jag lovar att de skulle sälja som smör i solsken!



Jenny säger

Tjena bruden!

Du jag tänkte det, har man inte sett endast pappstjärnor att köpa i stan? Eller är det någon speciell pappstjärna du ska ha? :)



Kram

2008-11-28 @ 17:00:03
Sanna säger

Se det som att det fins många som älskar prinsessan..=) Du är för go vännen... Vet du idag kände jag verkligen att jag tycker så väldigt mycket om dig. Vad konstigt att man kan känna så för någon man aldrig har träffat. Men jag känner det så starkt.... =) Hoppas du hittade något gott att äta idag, hade jag kunnat så hade jag kommit till dig. Vackra Therese...

Kram

2008-11-28 @ 19:17:16
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Ellenor säger

Tjenare Tess



Slank in här på bloggen en stund o ser att du behöver ett pappstjärna, me risk för reklam här så har petterssons järnhandel o ica tallen (har haft) lösa stjärnor för runt 80 kr. Måtte vi träffes i lillcity snart !!

2009-12-04 @ 21:32:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: