En sjuk dator och tryffel

I morse satt jag  i samråd med helpdesk och försökte klura ut vad det är för fel på min dator. Det är som om man hällt sirap i den. Den blir segare och segare för var gång jag startar den. Trots systemåterställning så kvarstår felet. Nästa tisdag åker jag till "doktorn" i Vilhelmina med den. Hoppas han kan åtgärda den, för jag känner mig helt handikappad utan fungerande dator. Bara detta inlägg tar ca en halvtimme att skriva, och att ladda upp bilder är inte ens tänkbart längre - trist!

En promenad i det härliga vädret har hunnits med, jag och Luran postade ett paket till Sanna :-) Sedan blev det lunch på fiket med ett gäng trevliga mammor och barn. Luran sover fortfarande ute i sin vagn, så nu ska jag göra vit chokladtryffel. Receptet kommer senare när datorn är kryare (förutsatt att de blir goda).

Hoppas ni får en fortsatt bra dag!

KRAM Therese



Sanna säger

Hej vännen! Vad söt du är, som tar dig tid till det.. Vill bara tacka dig för ditt enorma stöd. Du har mycket stor del i vad jag känner just nu. Åhh om jag bara fick krama om dig. vad gott det lät, blev så sugen att baka jag med..



Anthons dagiskorrt kom idag, men vad fin han var. Mamma fick tårar i ögonen so vanligt =) Det är nog det bästa man kan ge bort i julklapp ett kort på sina barn till familjen..



hoppas det smakar vännen...

2008-11-26 @ 14:53:23
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Bea säger

Å va trist, jag bara måste få läsa inlägg från dig varje dag ju... ;(

Ja, nu har jag börjat min vandring, och förhoppningsvis går det neråt på vågen. Det känns jätte tungt nu, men jag vet ju att det lyckas och det var verkligen en morot! =)

Hoppas ni mår bra, här är lilla Jennifer sjuk i hög feber... =(

Kram

2008-11-26 @ 16:39:56
URL: http://mammabeas.blogg.se/
Vendela säger

Å är det din tur att ha sjuk dator nu! Min var så gammal och illa däran så den åkte i graven för ett par veckor sen så nu har jag en ny och fräsch :-) Irriterande när de inte fungerar som de ska :-(



Hoppas din kryar på sig då :-D

2008-11-26 @ 19:17:49
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/
Malin säger

Sån var vår dator med för några månader sen. Tog typ tio minuter innan man ens kom ut på internet :P

Sen körde jag tre olika virusscanningar, och ett par mot "annat skräp" - rensade bort ett tjugotal virus och skadliga program och sen gick burken som en blixt igen...

2008-11-26 @ 21:03:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: