Ont!

Ja, idag har jag ruggit ont i ryggen. Det är nog låsningen i bäckenet som spökar... Jag får slå en signal till U-M om det inte blir bättre tills i morgon. Men när man får så här tvär ont kan jag inte låta bli att tänka på alla de som går omkring med kronisk smärta eller andra sjukdomar som på olika sätt begränsar deras liv. Mest förundrad är jag över att dessa människor kan hålla humöret uppe och vara så positiva och gulliga. En tjej vars blogg jag brukar titta in på är Lovisa, och det är en av dem som kämpar på trots smärta dagligen dax. Ibland behöver man perspektiv till sitt eget små gnäll! Nu ska jag hasa mit ut i köket och röja lite, för mamma är på intågande liksom svärmor och Sandra. Trevligt! Dessutom ska jag ta och sno ihop en fiskgratäng till middagen så det är gjort. Jag var förresten över till grannen och hämtade leveransen från IKEA tidigare idag. Två tjusiga silverljusstakar fick jag mig - de kommer att pryda bordet fint till nyårsfirandet :-)



Hi, hi den här bilden beskriver mitt humör rätt bra
 när jag har ont eller bara har lågt blodsocker!



Nitania säger

Hejsan! Ett tips till dig! Skynda skynda! EN RIKTIG DRÖMVINST! Bestäm själv vad du vill vinna i din goodiebag, till ett värde av 1200 kronor. Tävla hos Nitania: http://nitania.blogg.se/2008/november/vinn-hos-mig-en-dromgoodiebag-packa-i-vad-d.html Tävlingen avslutas på torsdag!

2008-11-10 @ 14:46:47
URL: http://nitania.blogg.se/
Sanna säger

Usch det låter inge roligt alls de... men du måste ta det lugnt vännen. Men vilken överaskning det är ju så kul både med bröllop och dop. Du vinner då massa saker du, men det behövde du verkligen. Alltid kul med överaskningar... Kram på dig

2008-11-10 @ 16:11:07
URL: http://sannasuppner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: