Pomenad och veckohandling

Det är skönt att "beta av" lite saker och vara effektiv. Idag har jag en sådan dag :-) Så nu kan jag med gott samvete sätta mig i soffan och läsa lite bloggar, slappa och invänta mannen. På förmiddagen blev det en tur runt elljusspåret med Dobby, han hade massor av spring i benen!



Det var förvånansvärt lätt att styra vagnen på spåret idag, sågspånet på spåret hade nämligen frusit så det var som asfalt! Luran var en piggelin, hon sov inte en sekund utan hade fullt upp med att ha koll på vart Dobby var.


 


Och när vi kom hem åkte vi och veckohandlade då Luran ändå var påklädd. Det är skönt att göra bort det i början av veckan, torsdagar och fredagar är det nämligen galet med folk i farten. Och nu när vi kom hem har Luran fått mat och jag har förberett dagens middag - Mariannes paj - så nu är att det bara att ställa in den i ugnen när mannen behagar att dyka upp. Jag ska även ta och förbereda morgondagens middag som blir Mustig älgfärssoppa ur ICA:s kokbok Hela Sveriges Husman. En rapport kommer senare hurvida pajen var god eller ej!





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: