Alla hjärtans pyssel

Jag har kommit i pysseltagen igen. Tänk så enkelt man kan göra en personlig alla hjärtans dags tavla alldeles själv. En duk, lite oljefärg och stämplar - vips så har man en tavla!


Foto: Privat

Min tavla fick ett hjärta i olika bruna nyanser. Tanken är att det dels ska sybolisera kärleken som aldrig rostar, dels att det faktiskt råkar matchar färgsättningen i min nya hall väldigt bra. Jag stämplade in LOVE, DREAM & LIVE då det enligt mig är livets ledord. Det enda som saknas nu är den rostiga ståltråden som jag skall göra ett hjärta av och sätta fast på hjärtat på tavlan. Men när det blir vet man aldrig, då det är mannen som ska leverera ståltråden...

När jag liks är igång tänkte jag komma med två tips.

Det ena är en favorit i repris - nämligen att ni ska samla kort! Grattis, Tack för senast, Krya på dig, På dop-dagen, Till Brudparet, Lycka till på nya jobbet, Konfirmationen, Studenten, Beklagar sorgen, Grattis till pojken/flickan, Mors/farsdag, Alla hjärtans dag, Jul- och påskkort, tja listan kan göras lång. Men det är suveränt att ha kort på lut hemma, för man vet ALDRIG när man behöver ett. 


Foto: Privat

Det andra tipset är att ta fram en gammal temugg eller varför inte en plåtren konservburk och plantera lite vårlökar (pärlhyacint eller krokus) i denna och placera på bordet. Genast har man lite vårkänsla inne!

Och för er som bor i Dorotea kan jag medddela att världens bästa Kristina har sett till så det finns just pärlhyacinter och krokusar på Blomster :-) TACK!



camilla säger

Men oj vilken fin tavla du har fixat. Enkla medel men ett konstverk :)

Tack för kommentaren om tentan, men du vet ju hur det är själv: man blir aldrig nöjd över resultet men med tanke på allt elände som hände över jul då man dessutom skulle både skriva projektplan, läsa inföt tentan, fixa jul och sörja en massa...då får man nog ändå vara nöjd över att det gick bra.

Såklart att vi ska träffas snart, bara det lugnar ner sig. Jag har ju tänkt mig dig som en vän för lång tid framåt i livet. Jag har städat bort några så nu finns det plats för nya :) Hur kasst det där lät då fniss.

Jag får väl ta mig i kragen å hänga på sambon upp nån dag då han gör tillsyn på dammarna uppöver så kanske det blir av,åsså är det godare fika i Dorotea än här på Simon ;) Ha det bra i solen. Själv har jag dragit ner persiennerna så att jag slipper se eländet och få abstinens. Jag är faktiskt gjord för att vara utomhus. Kram

2009-02-10 @ 15:32:00
URL: http://ulriksfors.blogspot.com
Sanna säger

Åhh vad fin den var, jag trodde du köpt den först..

Jätte fin. Här ska du få en sida av mig som jag har gjort en tavla till hela familjen.. Jätte mysigt tycker jag http://www.wordle.net/ Så har jag gjort en personlig tavla till var och en. Men ord som jag vet betyder mycket för dem...

2009-02-10 @ 19:32:02
URL: http://sannasuppner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: