Nostalgi och planering

Jisses, en sådan nostalgitripp jag fått under julhelgen då miniserien om Anne på Grönkulla drog igång, dessutom går den "vanliga" Anne på Grönkulla på förmiddagarna på TV4 till min förtjusning. När jag var yngre var detta en serie jag följde slaviskt. Jag minns ännu hur elak jag tyckte Marilla var ibland och hur synd om Anne det var när hon ständigt hamnade i trubbel. Särskilt väl minns jag avsnittet där hon försökte färga sitt röda hår - med resultatet att det blev grönt... 

Vad gäller planeringen så syftar jag till det telefonsamtal jag just avslutat med Lena gällande vår resa till London nästa vecka. Gissa om jag längtar?! Perfekt att få njuta av sin 30-års present så här ett halvår efteråt! Nu är det bara att leta fram resväskan och börja planera packningen (det gäller ju att packa så lite som möjligt så att man kan shoppa så mycket som möjligt). Brent Cross Shoppingcenter - here we come! :-)

Tur att man har så mycket trevligt att se fram emot (renovering av hall/kök, London resan, Lurans första födelsedag, svägerskans bröllop m.m.). Det gör nämligen att tandläkarbesöket på onsdag och andra mindre roliga saker liksom överskuggas. Hoppas även att ni som tittar in här har något kul att se fram emot - stort som smått. För ibland kan tanken på en kaffekopp med en god vän, senaste nummret av favorittidningen eller ett skönt skumbad vara det som behövs för att vardagen skall bli lite mer rosaskimmrande, visst?



Nina säger

Ja nu äre snart dax för eran London tripp! Oj så kul ni kommer ha! Och du har ju massor av annat roligt att se framemot oxå =) Va härligt! Hoppas du hittar en massa snyggt att shoppa. Å du måste ju visa sen allt du köpt! Så man kan bli lite avis =) Å du har så rätt, det är ibland enkla ting som gör vardagen rosaskimrande! Mitt dagliga bad tex! Det bästa jag vet! Å med ett stort glas isvatten bredvid! Jag kraäver inte så mycket =) Ha en bra dag! Kram

2009-01-12 @ 10:41:48
URL: http://ninuz.blogg.se/
Ida säger

Jo det var på Bofinken Neo gick innan, det är bra där också men nu har jag att jämföra med och det är bättre på Vargen/Nyckelpigan (tycker jag). Vill du hellre ha Nyckelpigan så ska du nog inte tacka ja till smulan, blev ett himla strul för mig trots att jag blivit lovad flera gånger om att jag skulle få byta (en som lovar och en annan som bestämmer). Himla kul att det uppdateras här igen :-)

2009-01-12 @ 11:42:20
URL: http://idasusanne.blogg.se/
Sanna säger

Åhh det ska du verkligen unna dig och du är så värd det. Önskade bara att jag fick vara med som en liten fågel på din axel. Jag älskar verkligen London, för mig slår den alla städer när det gäller shopping. Så är ju kläderna så mycket billigare där, så passa på att kolla till dig själv och prinsessan...



Jag började redan veckan eftervi hade varit där att tjata att få åka dit igen. Men jag tror jag skulle vilja åka till ett varmtland i år, skulle ju vara så kul att få gå utan kläder någon gång.. =)



Vad glad jag blir, att du har så mycket roligt att se fram i mot nu.De är du verkligen värd vännen, blir ju så glad då.



Hoppas du får en fin dag nu med lilla sötnosen..



Kramen

2009-01-12 @ 13:34:44
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Lovisa säger

Men oj inte illa London !!! Me like !! Men dyrt tyvärr så ta med bra med pengar ! Men det finns ju sååååå mycket häftigt där !!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-01-12 @ 22:19:24
URL: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: