Tack Sanna!

Nu är jag och Luran tillbaka i vardagen efter ett riktigt äventyr. Vi har varit och hälsat på underbara Sanna med familj i Sundsvall i helgen. Jag kan inte med ord beskriva denna goa och härliga tjej. Jag sitter fortfarande med ett stort leende på läpparna när jag tänker tillbaka på mitt och Lurans besök. Ett minne som jag redan håller mycket kärt!

Det känns som jag varit och hälsat på en kär gammal barndomsvän, en syster och en tvillingsjäl i ett. Vi har haft det fantastiskt trevlig och roligt. Jag önskar att jag kunde visa er en mängd bilder från helgen, men dessvärre kan jag inte det. Jag hade det nämligen så trevligt att jag helt glömde att ta fram kameran och knäppa kort! Men de få bilder jag har bjuder jag på.
 
Nedan är ett foto av en detalj i Sannas egengjorda tavla med tyget Town från Village. Så snygg! Sanna hade dessutom gjort en jättefin tavla till Anthon genom att rama in diplom och text i form av ett kollage. En jätte bra idé om man vill visa/sammanställa speciella minnen. Tyvärr så blev just det kortet överexponerat, men har vi tur kanske Sanna visar det som ett pysseltips någon gång.



Massor med shopping blev det naturligtvis, hela två besök på IKEA hanns med. Och med Sanna som smakråd/Luran vakt/bärhjälp gick shoppingen galant. Luran var dessutom på sitt allra soligaste humör och skötte sig över förväntan! Massor med kläder till Luran blev det, och dessutom visade Sanna mig en mängd trevliga inredningsbutiker. Ittala Outleten var det särskilt kul att besöka, den hade jag nog aldrig besökt om det inte varit för Sanna. Jag hittade en hel del fina saker där och på andra ställen. Ni får se senare vad jag fyndat!



Förutom att Sanna är den ultimata drömshoppingvännen alla kategorier så är hon en underbar vän. Det visade sig att vi hade hur mycket som hellst gemensamt. Jag gick omkring och log i hennes vackra hem, hon har nämligen en mängd saker som även jag har eller skulle vilja ha... *ler*. Och som kronan på verket är hon en kock i värdsklass! Hon bjöd på en delikat kycklingpaj (med liiiiiite grädde i, eller hur var det?!) och till dessert en lika himmelsk citron och lime kaka. Mmm.. Till det drack vi gott och skrattade i massor. Sanna är nämligen en synnerligen rolig person också :-) För hur var det nu med vinkorken, var det en skruvkork eller?!


 
Foto: Sanna (har "snott" bilderna från hennes blogg)



Och detta vin rekommenderas varmt, men det har inte kok utan skruvkork... *ler*
Visst Sanna?

Det var inte bara jag och Sanna som tyckte det var trevligt att träffas. Utan Luran och den lille charmören Anthon hade också trevligt. Som tur är var Anthon en riktig gentleman som lät Luran låna alla sina leksaker utan minsta knorr. Anthon och Sanna hade dessutom varit så söta och lagt två paket i Lurans säng. Hur gulligt var inte det?! Även jag fick presenter, så jag känner mig synnerligen bortskämd och priviligerad



Ett stort tack vännen för att du öppnade både ditt hem och hjärta för mig och Luran.
 Vi kan inte med ord tacka för allt!



Christina säger

Måste vara underbart att träffa en människa som man trivs så bra med. Kan tänka mig att ni hade det superbra tillsammans.

Kram

2009-06-01 @ 17:53:53
URL: http://grandmother.blogg.se/
lolla säger

hejsan

oj vad du verkar haft det trevligt hos sanna hon måste vara enriktigt härlig vän...

Jag ska till sundsvall imorgon och shoppa lite var ittala outleten inne på birsta city?

Hör att det går framåt med dörren:-) kul

ha en fin kväll lolla

2009-06-01 @ 19:10:21
URL: http://lollashus.blogg.se/
Sanna säger

Men åhh vännen min.. vad go du är jag är ju så tacksam att jag fått chansen att få träffa dig ju..



Ja det där med vinkorken =) Nu sitter sambon och skrattar åt mig.. det har jag inte hört något om säger han..



Sedan berättade jag om att åka till stockholm till hösten, han skrattade bara. Förstår inte varför...



Åter tack för det du skrivit vännen min, nu får jag längtar tills nästa gång vi ses..



Kramar om massor

2009-06-01 @ 19:27:58
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
vintageretroprinsessa säger

Låter som en alldeles förträflig helg mysigt :)

Ja jag e nyfiken på vad du shoppat hihiihihhi :)





ha det finast kraaam

2009-06-01 @ 20:38:25
URL: http://www.bambii.blogg
Mari säger

Vill oxå till den där outleten men den ligger en bit bort tyvärr. Kul att du fick ta i lite och plånboken tunnades ur men det kan det vara värt.



Kram!

2009-06-02 @ 05:04:36
URL: http://marityrenia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: