H som i...

Hostig:
Både jag och Luran är för tillfälletrejält hostiga. Jag har passat på att sova mycket i helgen, och att dricka massor av te. Jag får hoppas det hjälper. För sjuk har jag inte tid att vara!

Hurvig vintermarknad i Åsele:
På lördag åkte vi tillsammans med min bror och svägerska till Åsele för att gå på vintermarknaden. Den var betydligt folktommare än sommarvarianten. Och utbudet kan summeras till rökt kött, munkar, godisstånd och lite krimskrams. I ärlighetens namn blev jag lite besviken. Men ett halsband och lite andra saker till valpen Bus inhandlades, liksom lite kokos/chokladbollar som nu är slut (de hamnade i min mage på något konstigt sätt).

Vi passade även på att titta in på Kronan och den nyöppnade blomster/present butiken. Men där var det rätt utplockat. Jag handlade inte en enda sak! Och det förvånade till och med mannen... Men ett besök längre fram blir det definitivt!

Dagens bästa var därför lunchen som vi intog på Folketshus/Emmas kök. Det var en supergod buffé. Själv höll jag på att föräta mig av den ugnsbakade fisken, och Luran käkade klyftpotatis så det stod härliga till + fruktsallad som avslutning!



Hundutställning:
Svärfar och svägerskan ställde ut sina hundar i lördags, också det i Åsele. Och vem sopade banan? Jo, svägerskans lilla Kajsa :-) Undra just om det blev champagne i Stormyrliden?! 

Helt nytt regnställ:
Luran fick sig ett helt nytt regnställ av Faster S som hon shoppat i en outletbutik i fjällvärlden - kvalité så det skiker om det. Tur att det finns dem som skämmer bort vår lilla Lura! TACK!

Hämta ved:
Idag har vi varit och hämtat mer ved. Det har gått massor av ved denna vinter, tur att vi bara behöver åka och hämta mer allt eftersom. Jag hoppas dock innerligt att det blir fjärrvärme i år så man aldrig mer behöver hålla på med ved...



Hos farmor och farfar:
När vi var och hämtade ved passade vi på att titta in hos svärmor och svärfar, och gissa om det bjöds på gott fika?



Handmade by seLes:
En del brädor, både budskaps- och receptbrädor har det blivit i helgen. Jag har även testat en ny idé som blev rätt bra - skyltar. Tanken är att de ska gå att vända på, tex ute med hunden på ena sidan och välkommen på den andra. Då är det bara att ha skylten hängandes på dörrhandtaget för jämnan, och bara vända på den när man är ute och rastar hunden! Men för att genomföra den idén krävs att jag får tag på hyvlat virke. Det jag har nu är ohyvlat på baksidan och då går det inte att trycka :-( Har ni frågor eller vill beställa - kontakta mig på [email protected]



Hem:
På söndagar åker vi allt som oftast "hem" det vill säga hem till mina föräldrar i Byn. Det är märkligt, oavsett att var jag bott och hur bra jag trivs i mitt eget hus så är ändå alltid hemma just hemma om ni förstår? En god middag ska vi i alla fall avnjuta där. Tanken var att vi skulle forsla dit saker som ska vidare till vår sommarstuga, men som snön vräker ner här får det skjutas på framtiden. Vi får helt enkelt hyra en kåpsläpvagn till helgen och göra allt då.

Home Sweet Home:
Nu är vi på upploppet, ni har på er till 24.00 i natt att vara med i utlottningen av en Budskapsbräda ©seLes med texten Home Sweet Home. Anmäla er här. På måndag presenterar jag vinnaren!

Helg:
Hoppas att just du som tittar in här har haft, och får en fortsatt, underbar helg!

Hälsar:
Therese & Luran




Jenni säger

Vi ska också skippa spisen idag och äta på Myway - lite lyx!



Sanna älskade och älskar fortfarande klyftpotatis. De gånger vi var på hotellet och åt middag med Hilding var det de enda henens midag bestod av :-)



Luran ser verkigen ut att ha fått något gott hos farmor och farfar :-)

2009-03-29 @ 15:02:32
URL: http://sananaolillebror.blogg.se/
Petra säger

Vilket underbart inlägg! Så mkt ni har hunnit med. O så underbara nya skyltar!! Jätte tuffa.

Du e som jag sagt tidigare så händig & pysslig. Du skulle försökt sälja de till en butik. Så fina som de e!



Ja energi tjuvar till komisar vill man bara ha bort från sitt liv. och falska. För falskhet är de värsta jag vet. SÅ grymt elakt. Förtal & skit.

Usch blir arg och ledsen utav bara tanken.



Ja maila så fort du vet vad de kostar så du slipper ligga ute med pengar. De vill jag ju inte.

Ser så fram emot att få hem den! Spännande spännande.



Hoppas verkligen att du slipper bli sjuk nu. De e så trist.

Speciellt nu när du börjat jobba igen. De e de sista man vill bli då.



Jo jag & Mikael får väl mysa på telefonen. Ha ha

VI har faktiskt tittat på ett tv program "tillsammans" via webcam en gång. Ha ha. de va en lördas kväll och vi saknade varann så och hade så trist. =)



Ha en underbar kväll & bra dag imorgon.

Kramar

2009-03-29 @ 20:15:31
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Sanna säger

Låter som en underbar dag och helg ni haft. Förutom att ni känner er lite dåliga då.. Anthon började gnälla lite nu på kvällen, och såg lite hängig ut. Får se vad de leder till, bara inte Robin och jag blir sjuk...



Luran alltid lika söt, på alla kort..Skyltarna var helt underbara...



Kramar om

2009-03-29 @ 20:19:34
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Lovisa säger

Nämen var det inte mamma mu som var med på bild !hihi !!

2009-03-29 @ 20:31:39
URL: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/
Emelie säger

Åh så fina :-D.

Du har så många fina idéer!

Jo det stämmer, jag & Stoffe har tillsammans förändrat våra vanor.

Han gick ner drygt 20 kilo i höstas och har hållt sin vikt sedan oktober någon gång.

Själv sliter jag ju ännu men någon gång ska det väl bli klart.....

Semestern lääängtar vi till nu, ska bli så härligt!

Kram kram!!

2009-03-30 @ 09:42:29
URL: http://mrsojvindsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: