Fredags feelings

Så var det åter igen fredag och snart helg. Underbart! Jag tycker dagarna och veckorna rusar fram för tillfället. Helgens planer är att få tummen ur och ta och slå till och baka lite samt få färg på den där dj-vla brevlådan någon gång. Eller skriver jag för mycket nu, jag borde vara vis av tidigare erfarenheter...

Dessutom får vi främmande av min goa Anna med familj på söndag. På tal om främmande, det är ju urdumt att säga att man får främmande, det borde heta vännande eller kännande istället tycker jag. För inte tusan är det vilt främmande människor man ser fram emot att få bjuda på kaffe och snacka strunt med, det är ju sådana människor som man känner väl och ser fram emot att träffa, det vill säga riktiga vänner!

Jag hoppas att ni liksom jag har lite fredags feelings,
och att ni får en trevlig helg!

KRAM
Therese




Ps En som troligtvis inte har fredags feelings är den skogshare jag såg i morse på väg till jobbet, den hade nämligen börjat bli vit... Stackare. I väntan på den första snön lever den lite farligt. Ds.




sara säger

Ja det är verkligen ett konstigt ord..främmande.

Inte så ofta man har främmande människor på besök :)

Här nere i Skåne har jag aldrig sett en vit hare. De är nog bruna året om.

Kram

2009-09-25 @ 08:33:35
URL: http://attbaravarasara.blogg.se/
sara säger

Nä stackars din man ;)

Men vilken bra planering att ta ledigt kring julen. Skönt att ta det lugnt när man är höggravid.

Lika mycket som jag tycker om att vara social och umgås, så lika mycket älskar jag att få vara själv. Behöver verkligen båda delarna...

2009-09-25 @ 08:41:53
URL: http://attbaravarasara.blogg.se/
Sara - Thaison säger

Det där med främmande är väldigt norrländskt. Jag är uppväxt i småland men vissa ord hänger fortfarande kvar från mina rötter. Jag har alltid sagt att "vi ska få främmande" och jag möts av samma frågande min varje gång. T.om min man kan irriterar sig på mig när jag säger att vi ska få främmande. Hahaha.



Kram

2009-09-26 @ 15:01:09
URL: http://thaison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: