Försvinnande goda




Apelsintryfflarnas utseende blev väl si så där.
Men smaken är det inget fel på!

Försvinnande goda är de ;-)


Apelsintryfflar på vit choklad

100 g vit choklad
50 g smör
½ dl grädde
1 tsk rivet apelsinskal
2 tsk kakao
1 msk cointreau

florsocker till garnering


Gör så här:

1. Smält chokladen och smöret.
Ta av från värmen och rör ned grädde,
apelsinskal och kakao. Smaksätt med likören.
2. Låt svalna och ställ sedan kallt. Gärna över
natten i kylskåpet.
3. Forma tryfflar med en sked som doppats i
varmt vatten. Rulla tryfflarna i florsocker och
förvara sedan svalt.


Mums för vuxna både till kaffet
och inte minst till årets årgångsglögg!






Helen säger

Tror bestämt att de också får komma med på att-göra-listan till nästa år, låter smaskens:)

Ha en härlig onsdagkväll, kram

2011-12-14 @ 20:05:44
URL: http://helenspysselpapp.blogspot.com
Russin säger

Men tryffel SKA se "lite sådär" ut.. :) De ska se ut som tryffelsvampen.. :)



Jag ska med göra lite olika tryffel men får vänta tills dagarna precis innan jul annars äte jar upp dom, hihi



2011-12-14 @ 20:16:28
URL: http://russinsdagbok.se
Åsa säger

Smaskens :)

2011-12-15 @ 10:02:19
URL: http://mammasgullunge.blogg.se/
AnnaPanna säger

Tycker dom ser VÄÄÄLDIGT smarriga ut!!

2011-12-15 @ 10:03:18
URL: http://annapannis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: