Ännu mer vitt



När snön lägger sig på träd, buskar, och som här min brors
gärdsgård gjord på stavagran (senvuxen gran) är vintern som vackrast.



Ja, i morse vaknade vi till ett ännu vitare landskap.
Under natten har det kommit minst 1 dm nysnö
och snöfallet verkar inte mattas av...

morgonmotionen är till viss del avklarad ;-P

Snöskottning hör numer INTE till mina favoritsysslor,
men att pulsa genom snön med barnen på snowracern
på väg till förskolan är ganska mysigt.

Nu väntar en kopp värmande te,
sedan är det dags att ta i tu med dagens sysslor.

Önskar er en fin dag!

KRAM









Frida säger

Vi fick också snö inatt/igårkväll, men det var blötsnö och det mesta har smält undan tills idag! Inget kul alls! Vill ha det vitt och fint som ni har!

2012-01-19 @ 07:41:08
URL: http://fridala.blogspot.com
Emilia säger

Men åh, kan du inte skicka hit lite snö?!?! Jag är så trött på vårt gråa, grusiga och smutsiga väder. blää!

Bad skönt med artikeln, heja dig!

KRAM

2012-01-19 @ 08:22:34
URL: http://eemiliaas.blogspot.com
Ing-Britt säger

Godmorgon gumman!



Skulle sååå gärna komma och hjälpa dig med skottningen ska du veta <3. Här fick vi ett tunnt ja riktigt tunnt täcke med vitt inatt men det blir nog lite ljusare av det iaf.



Hoppas du sovit gott inatt och får härlig dag där du slipper skotta mera ;).

Många kramar Ing-Britt

2012-01-19 @ 09:13:53
URL: http://hemodrommar.blogspot.com
Susan säger

Nu är jag ingen snö fantast alls men det ser så himla vackert och fint ut=)



Hoppas att du får en fin dag vännen.



Kramar

2012-01-19 @ 09:19:05
URL: http://susan.itelit.com
Tina säger

Hej hjärtat! Ja det är viktigt att det blir rättvist! Det är väldigt viktigt hemma hos oss i alla fall. Hoppas du får en toppenfin dag hjärtat! Jag har inte kommit igång att jobba än fast klockan snart är tio, får nog göra ett ryck nu! KRAM!

2012-01-19 @ 09:49:39
URL: http://frurosmer.wordpress.com
Anna-Lotta säger

MEN SÅÅÅÅÅÅ jag längtar efter det där pulsandet. Så vackert, ljust och skönt ljud det blir med snö. Skottandet har ju inte riktigt samma tjusning, men som du så klokt skriver sparar du in på gymkortet ;D

2012-01-19 @ 10:17:59
Vardaxlyx säger

UNDERBARA bilder men vill NU ha vår söta du!!

Kramkram i massor!

2012-01-19 @ 10:20:14
URL: http://vardaxlyx.devote.se
Russin säger

oj oj snacka om vi bor i skilda världar, haha.. här har faktiskt knoppar på buskarna utanför börjat slå ut.. buskarna har fått fnatt i detta väder..:) inte så bra kanske för jag undrar hur kommer det bli då när våren kommer på riktigt ? hmm..



jajaja här bäddar vi rent i sängar, målar och myser på innan vi ska gå och "tigga" lite gammalt bröd på coop för att sedan mata ankorna. :) Stina favvo göra på lediga dagar, haha.. och snällt att coop ger oss eller ankorna sitt gamla bröd..:)



kraaamisar

2012-01-19 @ 10:55:03
URL: http://russinsdagbok.se
Therese - Sockenvägens Söta säger

Anna-Lotta - Ja, knarret av snö är mysigt, liksom den klara doften/luften som snön för med sig. Och snöbus i form av snöänglar och annat är inte heller dumt, man får fokusera på det som är bra ;-D KRAM <3

2012-01-19 @ 11:30:55
URL: http://lurans.blogg.se/
ANGELICA.BLOGG.SE ♥ säger

Hej fina du! Jag brukar inte vilja skicka runt reklam såhär, men jag behöver verkligen hjälp med detta. Så om du inte gillar reklam så hoppas jag att du inte dömer mig för att vara någon som enbart spammar. Då får du gärna säga ”Nej tack” så kommer jag fortsätta att kommentera hos dig utan dessa reklamer. Jag undrar om just DU skulle vilja hjälpa lilla MIG och samtidigt kunna vinna fina priser?



Det är nämligen så att jag har en rad olika tävlingar som jag skulle vilja avsluta, men det krävs från företaget som sponsrar att ett visst antal är anmälda till tävlingarna.



När de tävlingarna är avslutade kommer jag inte att lägga upp fler tävlingar där det ska vara ett KRAV att länka från sin egen blogg, då jag har fått veta att det är därför vissa tävlingar inte är populära. Jag har hört av mig till de som sponsrat och frågat om vi inte kan skippa det kravet, men det är ingenting de vill göra. Därför vill jag avsluta tävlingarna så snabbt som möjligt och behöver därför DIN hjälp, skulle vara jättegulligt om du ville vara med i någon eller några av tävlingarna nedan.



Vinn ett iphoneskal, 5 stycken till måste anmäla sig: http://angelica.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-valfritt-iphoneskaltillbehor.html



Vinn samsungskal, 7 stycken till måste anmäla sig: http://angelica.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-valfritt-samsungskal.html



Vinn en egen webshop, 13 till behöver anmäla sig: http://angelica.blogg.se/2011/december/tavling-vinn-en-egen-webshop.html



Känns inte bra alls att skicka runt dessa, men jag vill verkligen avsluta tävlingarna så jag slipper ha tävlingar där kravet är att länka. Jag vill ha tävlingar som är lätta att anmäla sig i. Förlåt om du inte gillar reklam.



Hoppas du får en fin dag!

(Har även andra tävlingar uppe, där kravet INTE är att länka)



KRAM http://angelica.blogg.se

2012-01-19 @ 12:04:23
URL: http://angelica.blogg.se/
åsa säger

Vi hade tur och fick plogat i morse av vår traktorplogare, visst kostar det en liten slant men att försöka handskotta gårdsplan och sedan vår väg ner till civiliationen är ju inte ens att tänka på.

2012-01-19 @ 12:18:22
URL: http://mammasgullunge.blogg.se/
ansepanse säger

läser om din snö, tittar på termometern + 4,4, tittar ut genom fönstret, gröna gräsmattor, det är skillnad på ditt och mitt

bamsekramar vännen

2012-01-19 @ 12:42:38
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Helen säger

Hej!

Kan förstå att snöskottning inte tillhör din favoritsysselsättning;) Men det ser ju så mysigt ut!! Här har vi inget vinterväder alls förrutom att det var snorhalt idag, Var på kurs idag och på vägen hem blev vi stående för att det varit en bilolycka längre fram, skulle tro att det berodde på halkan. Då låter det bättre att ta sig fram med snowracer till förskolan:)

Kramisar

2012-01-19 @ 19:56:05
URL: http://helenspysselpapp.blogspot.com
Linda säger

Tackar för den tidiga morgonkramen, kanske var det den som gjort att jag mått hyffsat i dag.

Ja nog har vi fått snö, själv orkade jag inte mig ut att skotta allt själv utan inväntade gubben, den vallen plogbilen hade gjort var inte roligt efter 6 timmar vill jag lova, helt svettig var han stackarn:)

Nu hoppas vi på att sjöarna fryser snart också, så tråkigt när man inte kan åka någonstans med skotern pga dåliga isar, Kramkram

2012-01-19 @ 22:49:30
URL: http://uppochnervandahuset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: