Nennaz

Efter många om och men så slog jag till sist till och köpte en jacka på Nennaz, det blev den svarta och inte den röda då svart alltid funkar. Praktiskt och kanske lite tråkigt, men som sagt ett säkert kort! Varm verkar den vara och det är ju bra, jag är rätt frusen av mig. Men mest nöjd är jag över min nyårsblåsa som jag köpte efter viss ångest och velande. Det är en svart liten sak i ballong/tulpanmodell. Pricken över i:et var att den hade fickor! Jennie hade dessutom ett helt ställ med galet billiga assocearer, och jag fastnade för ett armband... Så det fick följa med hem. 59 kr är ju ett överkommligt pris :-) Så ett tips är att titta in på Nennaz om ni är ute efter lite roliga halsband/örhängen/armband. Det fina i kråksången är att innehållet på stället helt byts ut med jämna mellanrum! :-)



Foto: Privat


Foto: Privat



Sanna säger

Jätte snygg!! Det kommer karlarna att bli tokiga efter dig... Se till att sambon håller i dig hårt.



Jag måste bara få berätta en sak. idag så skulle Mattias och jag luncha och på vägen dit fanns det ett litet ställe som heter svenska hem och det var DU hela affären.. Husena som du vill de hade hela sortimentet och en massa du igen... =) vet du vad jag hittade hjärtan med håll i som jag ska ha till ljusen och så får jag ju skriva numerena själv.

Lovar att sätta ut en bild första advent...



Du skulle älska den affären, för jag gjorde det =)

Kramar om...

2008-11-12 @ 15:16:49
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Jenny säger

Hello brullan!

Fasen va snygg klänning. Passar ju till nästan allt. Själv stod jag också och tittade på armbandet och kunde inte bestämma om det var coolt eller fult. Nu när du köpt det är jag fullkomligt övertygad om att det är coolt. ;)



Btw har jag inte börjat trixa ännu. Alltså tog jag din mail?? Var skrev jag upp den tro? Snacka om flummig man blir ibland.



Jaja, kram på er!

2008-11-12 @ 16:16:07
Therese säger

Jenny - eller så är det fult ;-) Men jag föll för det, kanske är någon mörk sida hos mig som gillar handklovar... Hi, hi. Fulcoolt kanske vi kan enas om?!



Ingen fara, trixa å fixa när du har tid - å skicka sedan till mig på [email protected] :-)



Svea å jag kramar tebax!



2008-11-12 @ 16:28:55
URL: http://lurans.blogg.se/
Bantarbritta säger

Riktigt snygg, du kommer se riktigt bra ut på nyår! :) Ser fram emot bilderna! :D

2008-11-12 @ 17:29:47
URL: http://bantarbritta.blogg.se/
Giesela säger

Nemen såååååå ur snyggt armband, (ur trevlig hemsida) ett sådant vill jag också ha.

ha en bra helg Kram Giesela

2008-11-14 @ 07:43:19
URL: http://www.realrinse.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: