Paketet innehöll...

Ja, vad var det i mannens "papppapaket"? Kan avslöja att innehållet vaken var särskilt exklusivt eller dyrt. Jag är av den filosofin att det är TANKEN bakom presenten som är det viktigaste, och det finns en sådan bakom denna gåva. Och så gillar jag om det är humoristiskt, och mannen drog på munnen när han öppnade paketet törs jag lova :-)



Foto: Privat


För ett tag sedan undrade mannen om jag sett hur smutsig vår toalett var - jag spelade dum och kontrade med näe, trodde den varit självstädande under de tre år vi bott här... (ironi). Detta resulterade i att mannen drog på sig mina små gula diskhandskar och gick loss på toalettstolen. Vilket å ena sidan resulterade i en trasig toalettsits, men å andra sidan en skinande ren toalett :-) Så jag tänkte att dessa handskar skulle få honom att känna sig mer manlig när han hädan efter ska städa toaletten. För nu vet jag ju att han KAN, hi, hi.



Foto: Privat


Men han fick även en farsdags klassiker - massor med lotter! Särskilt gulliga tycker jag glädjelotten var med sin "Tycker om dig" text. Och mannen vann!!! Dock inte så stora summor att vi är ekonomiskt oberoende, men en snusdosa eller två kan han ju köpa sig ;-) Inte illa pinkat!



Bantarbritta säger

Vilka fräna diskhandskar, vart har du hittat dem? :)

Mycket bra farsdagspresent måste jag säga! :)

2008-11-09 @ 21:11:12
URL: http://bantarbritta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: