Rosa himmel & blodsmak

Just hemkommen efter en underbar promenad i skogen. Himmelen är alldeles rosa och träden är klädda i snöskrud. Riktigt stämningsfullt. Förutsättningarna var alltså goda när jag och Dobby begav oss ut på jakt efter den perfekta adventsgranen/bordsgranen.



Foto: Privat


Foto: Privat


Så långt allting gott. Men det var mycket mer snö i skogen än jag räknat med... och när jag korsade skidspåret (!) borde jag ha insett att jag skulle vända hemmåt... Med tanke på att jag för en vecka sedan mötte joggare på spåret. Nu pulsade jag istället fram i mina skoterskor. Svettig, varm och irriterad...


Foto: Privat

Men så stod den där - ADVENTSGRANEN med stort A - snabbt sågade jag ner den och började pulsandet hemåt. Hade jag verkligen gått så långt i min jakt på den perfekta granen? Snabbt fick jag blodsmak i munnen, konditionen vart har den tagit vägen?! Den måste ha rymmt i ett obevakat ögonblick... Kontakta mig om ni ser den någonstans!



Foto: Privat


Och resultatet blev denna annskrämliga sak. Hur gick detta till?! I skogen med snö på såg den ju ut som en fyllig gran liknande den Piff & Puff bor i, men på vägen hem förvandlades den till detta... Suckar.




Bantarbritta säger

Hahah, men med lite pynt på så kanske den blir lite mer piffig! :) Jag borde också gå ut och hämta mig en gran, men är så osäker på vilken skog som är VÅRAN skog... :o Tjejen med koll. :D

2008-11-18 @ 15:54:22
URL: http://bantarbritta.blogg.se/
Lisa säger

Men du få se på den ljusa sidan, nu har du ju en gran iallafall! :) tycker det va charmig på något vis faktiskt, haha!

2008-11-18 @ 16:04:57
URL: http://niiiilss0n.blogg.se/
Faster A säger

Haha den va väl söt=) "Flinar" Kram

2008-11-18 @ 18:36:57
Lovisa säger

Å himlar oxå det e så typiskt !!!!!!!!!!haha

2008-11-18 @ 19:02:31
URL: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/
Vickan säger

Ja, men så är det. Granen ser alltid bättre ut i skogen än när man kommit hem med den :)

2008-11-18 @ 20:48:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: