En gnistrande vinterdag

Tittade ut genom fönstret när jag vaknade i morse och såg att det skulle bli en strålande dag - härligt, då blir det en promenad tänkte jag. Men så kom jag ner och såg på vår väderstation hur kallt det var, tempen har pendlat mellan minus22-25 grader hela morgonen. Så det blir ingen promenad, för jag orkar inte rafsa ihop allt som behövs till mig och Luran (har ju ytterkläder odylikt spridda överallt i huset då hallen håller på att renoveras). Och ja, jag är lat också ;-P

Nu längtar jag verkligen efter vårvintern, då solen faktiskt också börjar värma lite när den tittar fram... Men ännu en tid får vi nog dras med den kalla vintern. Men om en månad, ja då är det bara att packa matsäcken full med korv och klämmackor, fylla termosen med kaffe eller oboy och lasta familjen på skotern och ge sig ut för en heldag.

Vi måste dessutom ta och köra upp alla grejor till vår stuga på Eldsjön. Skulle dock vara fint om vi fick upp innertaket och satte in kaminen innan vi belarmar stugan med säng, dikbänk, bord, stolar, hyllor och alla husgeråd och allt annat "nödvändigt" som jag tänker dra dit. Det gäller att passa på nu på vintern, då det är väglöst land. Sommartid måste vi nämligen frakta med båt och bära, så som sagt, det gäller att passa på... 




Foto: Privat

Försökte fota vår stora fina björk på baksidan huset, men det var svårt genom fönstret, men ni anar kaske hur vacker den är med sina iskristaller i grenarna nu när solen skiner?



Förresten - är det bara hos mig Blogg.se ser konstig ut då man loggar in? Sedan deras uppdatering i natt har jag inte kvar några av årets kommentarer då jag loggar in, endast inlägg och dagens kommentarer syns. I den publika bloggen ligger dock samtliga kommentarer kvar. Konstigt som sagt.



Marianne säger

Ja, vårvintern är verkligen efterlängtad!! Man känner sig så instängd nu när det är så himla kallt! Men men, inte allt för många dagar kvar, får börja att njuta av solen inifrån! :)

2009-02-02 @ 10:26:20
URL: http://mammamarianne.blogg.se/
Petra säger

Jag väldigt konstigt, alla mina kommentarer e borta oxå. Vllket fint foto. Och nej jag förstår att du inte vill ut & gå i det vädret.

brrr...

2009-02-02 @ 11:07:10
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Petra säger

Ja visst gör man. Till solen skiner & man kan springa barfota i gräset.

2009-02-02 @ 11:24:09
URL: http://zupermamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: