Energi och glädje!

Det behövs så lite för att skänka kropp och själ lite energi och glädje. En promenad i det härliga vädret tillsammans med en god vän gjorde att min dag fick en flygande start - Tack Camilla!

Det är härligt när solen letar sig fram och faktiskt också börjat värma. Det känns skönt att veta att vi går mot ljusare tider. På tal om ljusning, jag har klarat av två samtal idag så nu ser det definitivt ljust ut på arbetsfronten för mig. Jag har valt att prioritera familjen framför pengar och karriär, då det förstnämnda är absolut viktigast för mig. En stor sten har fallit från mitt bröst nu när beslutet väl är taget - även om det borrar stora hål i plånboken... Livs- och arbetsglädje kan dock inte räknas i pengar allena!

Jag har även tagit mig i kragen idag och beställt tre canvasförstoringar på de bilder Jenny knäppt på Luran. Det skall bli så spännande att se resultatet på duk!

En del fynd har det även blivit idag. Det första fyndet är en religiös ikon som jag köpt för endast 20 riksdaler på församlingshemmet av alla ställen! Den kommer att bli perfekt som en del i det påskarrangemang jag tänk göra... Ser nu att bilden blev synnerligen oskarp, men det får ni ha överseende med.



Foto: Privat


De andra fynden jag gjort är ett ljusgrönt hjärta i gips/stengods som jag placerat en sorts kaktus och en liten prinsgroda i. Jag  ville få in lite grönt även i köket nu när jag har limegrönt i vardagsrummet.



Foto: Privat


Foto: Privat


Det sista fyndet för dagen är detta zinkfat med små hjärtan på kanten - exakt likadana hjärtan som mitt  zinkhus från Walther & Co har! Jag gillar att ha saker samlade på en bricka, det gör det lätt att duka av och på bordet, samtidigt som det faktiskt är snyggt.



Foto: Privat


Foto: Privat

Nu är det uppstekt palt och mys med familjen som gäller.


Trevlig kväll!


♥ ♥ ♥

Ps. Glöm inte att TÄVLA om valfri ängel (en vit porslinsängel eller en grön ängel i trä från Miljögården) här hos mig. Tävlingen avslutas den 28/2. Ds.

♥ ♥ ♥




Sanna säger

Åhh vad fint det blev, fatet var jätte fint. Du har verkligen smak. Men maten du ska äta får du behålla för dig själv.. =)

2009-02-24 @ 17:03:26
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Sanna säger

Glömde ju skriva att vad skönt att det låter som det ordnar sig för dig...



kramen

2009-02-24 @ 17:04:55
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Vendela säger

Ja, jag är också starkt allergisk mot Rosingskan - men förbaskat nyfiken är jag skratt

2009-02-24 @ 17:22:09
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/
Emma säger

Ebbas & Lindas diskussion har jag minsann följt. Jag har svårt att hålla mig borta. :-) Där tyckte jag däremot Ebba hade bra svar på tal. Och Linda är ju lika "på" som hon alltid varit. Kul. :-)



Här -> http://picasa.google.com/ kan du ladda ner redprogrammet. Superlätt tycker jag som är helt borta då det gäller sånt.



Tack detsamma! Nu ska jag strax till momma & äta kamsen. Mums! :)

2009-02-24 @ 17:22:34
URL: http://hearrtbeats.blogg.se/
Jenny säger

oooo jag är lika spänd av förväntan som du är!! Jag har aldrig sett "mina" bilder som stor. Inte för att jag vet hur stort du beställt men jag antar det inte är vanliga kort. ;)



Nu ska jag göra sista svepet på Isak och Isabelle så Camilla och Tom kan klä sina väggar med! ;)



Btw så kommer csn i morgon så då har jag pengar att lägga ut, bättre det innan jag vet om det finns någon Leila. ;)



Kram

2009-02-24 @ 17:27:52
URL: http://vardagarmedjenny.blogg.se/
Anonym säger

Va kul att du är med o tävlar, va jätte gärna med i denna tävlingen också:



http://mariapettersson.blogg.se/2009/february/tavling.html#comment

2009-02-24 @ 17:36:21
Mari säger

Tror absolut du tagit rätt beslut, jag gick ner i arbetstid när barnen var små och fortsatte tills Dick var 13 år fast jag var ensamstående, det var det värt.



Härliga fynd du gjort, zinkbrickan var ju jättefin och resten oxå.......har oxå fyndat idag på begagnataffärer, så jäkla kul rent ut sagt....



Ha det så gott! Kram!

2009-02-24 @ 22:08:31
URL: http://marityrenia.blogg.se/
Nina säger

Ble kanon snyggt det där du =) Som vanligt! Allt du tar dig för blir kanon! Du är duktig du =) Natti natti

2009-02-24 @ 23:23:51
URL: http://ninuz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: