Möhippan

Jag kan tänka mig att svägerskan blir lite lätt nervös när hon läser rubriken på inlägget. Hon ser nog ett långt inlägg över hela gårdagens händelser i bilder framför sig. Men du kan vara lugn Anna, för jag skulle aldrig lägga ut några mindre smickrande bilder, du känner ju mig ;-)

Men har man haft en så "snäll" möhippa som du fick måste man ju faktiskt bjuda lite på sig själv - visst? Så en bild tänker jag släppa cencuren på, och naturligtvis väljer jag då den bild där den blivande bruden visar sig från sin absolut vackraste sida. Martin kan skratta sig lycklig som får en sådan kalaspingla!



Foto: Privat


Som helhet tror jag att både den blivande bruden och brudgummen uppskattade dagen, vi andra hade i alla fall en toppen dag!

Ett stort tack till er alla som förgyllde möhippan och svensexan.
Vi ses den 28 februari på bröllopet. ♥


Ps. Var med och tävla om änglar här. Ds.




Lovisa säger

Hahahahaha snyggt anna !!

2009-02-15 @ 10:59:13
URL: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/
Helena säger

Så vackert kort;) Tack för en trevlig dag/kväll! Kram

2009-02-15 @ 11:02:59
Nina H säger

Hehe, snyggt =) Ni verkar då ha haft det kanon. Å singstar som är så kul. Man får skratta en hel del. Ja min farmor är väldigt vacker! Tänk om man va hälften så vacker som hon. Då hade jag varit lycklig! Såg att du vunnit den där krukgubben. Vilket flyt du har i tävlingar! Kram

2009-02-15 @ 11:22:29
URL: http://ninuz.blogg.se/
Malin säger

Ja, det var riktigt gulligt av henne och visst sköter sej mannen riktigt bra oxå ;) Synd bara att den endast fick stå ett dygn innan den var slaktad. Tror hunden i huset håller på att bli könsmogen eller något. Är glad att jag hann få med den på ett kort iaf :p Nä, har du oxå blivit riktigt förlyld nu =( Hoppas att du kryar på dej, så att vi kan ses en sväng imorrn. Sköt om dej vännen! Kram kram

2009-02-15 @ 12:46:02
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Emma säger

Hehe, lite åsikter måste man ha :)

Gick det bra att kliva upp imorse för er? Och vilken helhärlig hund ni har, jättesöt och väluppfostrad! :)

2009-02-15 @ 13:59:03
URL: http://pyzens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: