Två "upptäckter"

Jag har gjort två upptäckter idag.

Den första är ett potentiellt storsäljande väggord i klass med Ernst Kirchsteigers olika dräpor, och det är Thomas som levererat dessa bevingade ord "Jag pausar från er och välkomnar mig själv och mitt". Tänk er att ha det ovanför dörren till hemlighuset eller något annat ställe där man kopplar av och samlar kraft genom att läsa, lyssna på musik, utöva yoga eller liknande. Klockrent! Så skynda att skaffa copyrigth Thomas!!!

Den andar upptäckten påtalade Sofia för mig, nämligen att om man googlar på oordning i skafferiet så hamnar man i mitt skafferi. Smickrande, eller inte...Malin säger

Åh, jag vill också ha ordning i skafferiet! jag vet inte hur många ggr jag sorterat, slängt, lagt i burkar etc... Men det är ett gammalt opraktiskt skafferi som bara blir rörigt av sig självt verar det som;). Vill ha ett med utdragbara "lådor/hyllor"!!

2009-02-16 @ 14:02:19
URL: http://gottoblandat.blogg.se/
Marianne säger

Åh så trevligt att du oxå ska partaja ikväll :)

2009-02-16 @ 15:46:09
URL: http://mammamarianne.blogg.se/
Tomas säger

Jag ska genast ta itu med detta och märka mitt ord med ett litet "C"!

Absolut är det så! Jag älskade ballonger, skulle nog vilja ha det än idag men kanske på studenten att jag får en liten björk med en blå o en gul ballong! :-) Det blir toppen!

2009-02-16 @ 17:31:59
URL: http://toomaas.blogg.se/
Lovisa säger

Tack !

Ja du min karl är då inte nå bättre när det gäller såna frågor !!!

"Ja nog blir de bra de" säger han JÄMT "!!!

2009-02-16 @ 19:36:39
URL: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/
petnoga säger

Du menar väl upptäckter?

2009-02-17 @ 11:22:54
Therese - Svarar Petnoga säger

Självklart har du rätt! Här går det undan när jag skriver förstår du(jag har ju Luran som jag måste hålla koll på samtidigt. I ärlighetens namn så blir jag nästan mörkrädd ibland när jag ser hur jag misshandlar det svenska språket med särskrivningar, felstavningar och tappade bokstäver. Jag ska naturligtvis genast korrigera detta fröken Petnoga - och du törs påpeka under ditt rätta namn, jag blir bara glad! :-)

2009-02-17 @ 11:36:51
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: