Luran och vovvarna


Foto: Privat


Foto: Privat

Luran är besatt av hundar. Det enda hon säger nu för tiden är vovve, vovve, vovve, voff, voff?! Och blir hon ledsen behöver man bara visa henne en tavla med Dobby som valp, då blir hon nämligen överlycklig! Igår kom jag på att jag har ett par hyllmeter hundtindningar, och en eller ett par av dessa kan jag ju "offra" till Luran (för det blir inte så mycket kvar efter att hon "läst" en tidning). Den lilla damen är helt salig kan jag meddela. Hon vänder blad efter blad, och pekar på VARJE hund hon ser, säger voff, eller vovve och ser uppfodrande på mig. Bara för mig att nicka. Hon är så söt :-)



Peter Olofsson säger

Hej! Sitter och länkar och bloggar runt så här på förmiddagen och det ena leder till det andra och nu har jag hamnat på din verkligt fina och trevliga blogg. Skickar alltid en liten hälsning där jag varit!

Mvh från Peter Olofsson. Ha en fin dag och fortsatt bra vecka.

PS: Har dels den här bloggen som jag nu skriver ifrån samt en om fysisk smärta som jag "lobbar" lite för www.jernsaxen.blogspot.com

Trevligt med barn bilder, våra tre barn har nu blivit "alldeles" för stora och för snabbt. Min fru har lagt in några bilder när de var små på sin blogg, en blogg om böcker, www.pockerhexerna.blogspot.com



2009-03-03 @ 09:44:03
URL: http://www.oumberligating.blogspot.com
Peter Olofsson säger

Ursäkta stavade fel på min Frus bokblogg www.pockethexorna.blogspot.com ska det vara

Mvh från Peter!

2009-03-03 @ 09:46:08
URL: http://www.oumberligating.blogspot.com
Ingela säger

Vad hon är söt. Gustav är galen i katter. Svart/vita ska det vara ;-)

vad fin er hall blev. Jag längtar tills jag kan fortsätta på övervåningen här hemma..

Ha en bra dag!

Kram Ingela

2009-03-03 @ 09:52:56
URL: http://ingelalala.blogspot.com
Livet i byn säger

He-he hon kanske ska bli kennelägare som framtida yrke!! Jättefina bilder i alla fall på sötingen :0)



~Livet i byn

2009-03-03 @ 10:04:41
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Nina säger

Sötplutten där! Hoppas ni får en bra dag =) Ja jag hoppas jag hittar massa fint idag! Vill ha nya saker till stugan oxå!



Men vi ses väl imorron efter lunch typ?



Kram

2009-03-03 @ 10:11:24
URL: http://ninuz.blogg.se/
Peter Olofsson säger

Hej Therese! Tack för svarskommentaren inne hos mig trevligt, och extra trevligt tycker jag det blir när det blir en sansad debatt, det behöver inte röra jakt det kan vara andra frågor också. Efter jakt inlägget så fick jag två hot mail bara far att jag överhuvudtaget stödjer jakt, intressant, fast dessa ville inte sätta ut sitt namn. Trist och töntigt, har man en åsikt så får man stå får den. Jag kommer inte ha några fler inlägg om lodjursjakt, blev lite extra upprörd här om dagen, vi har här på Södertörn utanför Stockholm där jag bor ett ganska stort naturreservat (National park) med ett litet betstånd av lodjur som nu skapat lite rädsla hos en del av "radhusfolket". Det går åt en och annan vanlig huskatt och sådant är väl trist för de drabbade. Har just fått en massa kastanjeträd uppkäkade av älg på vårt landsställe, sådant får man ta, får planetera något annat istället(ler). Ha det bra och hoppas vi möts här i bloggvärlden någon mer gång mvh från Peter Olofsson!

PS:För ett tag sedan så la jag ut ett inlägg och visade ett vatten reningsrör skapat och framtaget frö tredje världen, då blev en kvinna upprörd och ville att jag skulle ta bort alla länkar till henne, hon ville inte synas i några "djäkla biståndssammanhang" som hon sa, intressant människa, men valet är fritt och jag respekterar alla så självklart så tog jag bort henne men ser att hon följer min blogg dagligen via hennes ip-adress, man ska akta sig för datorvärlden om man inte vet hur den fungerar(ler) Som sagt ha det bra!

2009-03-03 @ 12:14:11
URL: http://www.oumberligating.blogspot.com
iréne säger

Jag igen!! Haha!



Vad söt hon e, lillan!



Å rätt intressen har hon skaffat sig från början!! Bra,bra!! Hundar o läsning! Kommer man långt med här i världen!



Visst har ni en Rottis?? Å en till på G?? Eller..?

Har oxå haft en rottistjej.. Länge sen..

Sen har det blivit lite andra raser o just nu är jag utan hund, sen 1,5 år tebaka,för första gången i mitt liv!!!!



Helsjukt o väldigt deprimerande till en början..men nu går det bättre! Har en kompis som har flera jyckar o jag är ofta hundvakt åt dom..så jag får mitt behov hyfsat tillfredsställt!

Imorgon kommer min lilla älskling hit: MIG! En BorderCollie på ca 10 mån. (en av hennes hundar!)



Ha det gott!!

Kramis! Iréne

2009-03-04 @ 00:07:25
URL: http://allheavenandearth.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: