Pressat glas och ranukler

Så har Luran tillbringat två timmar själv på förskolan - och det gick hur bra som hellst! Hon vinkade glatt när mamma gick och kom genast krypandes när jag kom tillbaka. Skönt! Nu sover hon en eftermiddags lur - mycket ovanligt för att vara henne, men förskolan verkar suga musten ur henne.



Foto: Privat


Foto: Privat


Medan Luran var på inskolningen passade jag på att ta en välbehövlig promenad i det härliga vädret. Jag hann även fynda tre skålar i pressat glas, en mjölkkanna och sockerskål i pressat glas, samt ett rött plåtfat med handtag med små utstansade hjärtan på (lite vit sprayfärg på plåtfatet och det blir kanon!). Allt detta för under 100-lappen. Inte illa va?!



Vendela säger

Nej, har inte sett programmet om "kvinnan som inte duschade" ännu. Har spelat in det och ska se det när tillfälle ges! Lovar att berätta!



Nej, förstår att du inte vill lägga ut vikten i bloggen. Du bor ju där du bor och du är ju öppen med vem du är i bloggen så....det är därför jag valt att vara anonym så jag kan lägga ut siffrorna i bloggen..men okey...ni är ju en skara som vet vem jag är nu...men äsch...det bjuder jag på ;-)



Ha en trevlig kväll

2009-03-05 @ 17:30:52
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/
sanna säger

Vännen du gör dina fynd du.... Jätte fina och så mycket man kan ha de till...

2009-03-05 @ 20:22:30
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Malin säger

Har haft fullt upp dom här dagarna att jag inte hunnit med att uppdatera så ofta. Jodå, vi fick äta vår rulle ifred igår! ;) Vi gömde oss på byn :p Hoppas allt är bra med dej vännen! Kram kram

2009-03-05 @ 21:32:58
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Vendela säger

Har sett "How dirty can I get" nu - och jag säger så här: var glad att du missade det ;-) Huuu vad äckligt det var!!

2009-03-05 @ 22:52:46
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/
Nina säger

Fina fynd damen =)

2009-03-06 @ 10:46:17
URL: http://ninuz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: