Halv åtta hos oss

 
 
Makens meny från gårdagen
var verkligen inte dum!
 
Förrätt:
Råraka med hackad rödlök,
gräddfil och rom.
 
Varmrätt:
Ryggbiff, hasselbackspotatis
och portersås.
 
Efterrätt:
Varma hjortron och glass.
 
Både jag och ungarna gav
pappan i huset 8:or i betyg
för middagen :-)
 
Vi får vi se vilka menyer
ungarna sätter ihop framöver,
Bogge ville ha något med
pannkakor och chili?!
 
 Min "skåprensningsmeny" idag
blev iaf följande:
 
Förrätt:
Rökta ränkor med aioli.
 
Varmrätt:
Broccoli, skinka och ädelostpaj.
(Gjord på resterna från julskinkan)
 
Efterrätt:
Två sorters Ben & Jerrys glass.
(Rensade slattar/byttor i frysen)
 
Pappans meny drog det längsta
strået (tack vare att ungarna älskar
hasselbackspotatis), men jag hävdar
att jag vann om man ser till poäng
per krona då jag till stor del bara
nyttjat det vi hade hemma ;-p
 
 
 
 



Znogge säger

Jag tycker att ni gjorde ett gott jobb båda två! Att omvandla rester till något så gott är också en konst ;-)

Kram och trevlig kväll!

2017-01-07 @ 18:15:31
URL: http://znogge.wordpress.com/
Amanda Jona [SPONTAN] säger

Lät som två riktigt goda måltider :)

2017-01-08 @ 11:45:58
URL: http://spontan.blogg.se
Linda/Candygirl säger

Sån mat - skåprensmat - är kul. Och att få ihop en trerätters. Wow.

2017-01-08 @ 21:09:38
URL: http://www.candygirl.nu
Johanna - Livet vid havet säger

Mums, så gott!

2017-01-10 @ 21:38:21
URL: http://livetvidhavetblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: