Halv åtta hos oss

Makens meny från gårdagen
var verkligen inte dum!
Förrätt:
Råraka med hackad rödlök,
gräddfil och rom.
Varmrätt:
Ryggbiff, hasselbackspotatis
och portersås.
Efterrätt:
Varma hjortron och glass.
Både jag och ungarna gav
pappan i huset 8:or i betyg
för middagen :-)
Vi får vi se vilka menyer
ungarna sätter ihop framöver,
Bogge ville ha något med
pannkakor och chili?!
Min "skåprensningsmeny" idag
blev iaf följande:
Förrätt:
Rökta ränkor med aioli.
Varmrätt:
Broccoli, skinka och ädelostpaj.
(Gjord på resterna från julskinkan)
Efterrätt:
Två sorters Ben & Jerrys glass.
(Rensade slattar/byttor i frysen)
Pappans meny drog det längsta
strået (tack vare att ungarna älskar
hasselbackspotatis), men jag hävdar
att jag vann om man ser till poäng
per krona då jag till stor del bara
nyttjat det vi hade hemma ;-p

Znogge säger
Jag tycker att ni gjorde ett gott jobb båda två! Att omvandla rester till något så gott är också en konst ;-)
Kram och trevlig kväll!
Amanda Jona [SPONTAN] säger
Lät som två riktigt goda måltider :)
Linda/Candygirl säger
Sån mat - skåprensmat - är kul. Och att få ihop en trerätters. Wow.
Johanna - Livet vid havet säger
Mums, så gott!