Romantiska pasteller istället för röda hjärtan

Nu åker mina hjärtan och änglar bort tillsammans med de röda textilerna som jag tog fram inför alla hjärtans dag. Istället åker lite romantiska pasteller, kaniner och får fram i väntan på våren och påsktider. Hönor, ägg och påskkärringar får dock vänta ett tag till innan de får ansluta till fåren och kaninerna.



Foto: Privat

Doftpåse från Green Gate sprider väldoft där den hänger på mitt kylskåp.



Foto: Privat

Mina nya ljusrosa kakburkar som jag fick av min mamma igår. Nu måste jag bara se till att baka så jag har något att stopp i dem. Och jag måste säga att det var rejäla burkar, lite mindre än jag förväntat mig, men tunga och gedigna. Dessutom var rosafärgen mycket vackrare än vad det såg ut på bilden i ellos katalog eller på nätet.



Foto: Privat

Mitt ulliga och gulliga får som jag fyndat med Anna på Myrorna - ett kärt minne!



Foto: Privat

Förutom Maileg kaninen på hyllan så sitter denna lilla kanin i fönstret på lampfoten och håller koll på vad som händer och sker i köket.



Foto: Privat

I detta hushållet går det åt massor av våtservetter och servetter, då kan det vara trevligt om de servetter som faktiskt ligger framme också är snygga...


TÄVLA om valfri ängel här.




Nina H säger

Så ulligt och gulligt det lär va hemma hos er nu =)Ja jag längtar då verkligen tills jag och Malin kan se den där Saw 5. Ja Mikael hade tagit bra hand om Sam och han hade varit vaken hela tiden så Mikael hade ju inte kunnat diska medans vi va borta, karlar säger jag!! Haha! Kan inte ta hand om ett barn å ett hushåll samtidigt!

2009-02-17 @ 10:45:26
URL: http://ninuz.blogg.se/
Jenni säger

Jepp, vi åkte också dit. Magsjuka är inte alls roligt, särskilt inte när barnen får det. Kan ju som inte hjälpa dem på något vis, bara finnas där.



Har också kikat lite extra på de där kakburkarna, tycker de ser fina ut.

Härligt att få göra om och välkomna våren lite, skulle kanske gjort det jag med :-)



Kram

2009-02-17 @ 13:41:21
URL: http://sananaolillebror.blogg.se/
Lovisa säger

SÅ fint !! Speciellt burkarna !!

2009-02-17 @ 17:42:10
URL: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/
S A O S . B L O G G . S E säger

Jättefina bilder! Kakburkarna var ju helt fantastiska! Dom vill jag ha <3

2009-02-17 @ 23:42:53
URL: http://saos.blogg.se/
Anna säger

nu fick jag ett sug efter att få irra runt på myrorna tillsammans med dig...och hoppas att man ser fynden innan du gör det... massor med kramar....

2009-02-18 @ 06:45:17
Therese säger

Anna - ja du anar inte vilken myrona/anna abstinens jag lider av... jisses säger jag bara! Och då vi har likadan smak så gällde det ju att vara snabb ;-) Men oftast så löste det sig ju så att vi båda gick nöjda därifrån! Hi, hi! Stor kram till dig och grabbarna

2009-02-18 @ 08:10:40
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: