"Nya" dörrar

Nu är de "nya" dörrarna på plats i hallen. Först hade vi tänkt byta dörrar, men insåg snabbt vilken kostnad men framförralt vilket arbete det skulle innebära då ingen av dörrarna är i standardstorlek. Den är endera smalare eller bredare. Så vi lämnade in de gamla dörrarna på lackning och bytte handtag - vips så hade vi "nya" dörrar! För att förstå hur enorm skillnaden blev ska ni få se hur dörrarna såg ut förut (det är dok inte samma dörr utan en dörr på övervåningen då jag inte tog någon "före" bild).

Före:

 

Efter:

 

Så nu är incitamentet att ta tag i halltaket och måla det + listerna vita mycket högre än tidigare. Gäller bara att få tid för det... För först ska jag göra källaren klar!



Inredningsgalen säger

GRATTTIS! Du vann anslagstavlan inne hos mig!!!!

Du kan maila mig din adress, så kommer den på posten!!!

[email protected]

2008-10-28 @ 09:31:44
URL: http://www.inredningsgalen.blogspot.com
Sanna säger

Jätte snyggt! Att en dörr kan göra så mycket, ibland behövs det inte mycket för att det sak bli snyggt. =)Har ni fått snö vad mysigt.... Julstämnings varning =)håller på att kolla på julgardiner...

Kram vännen...

2008-10-28 @ 09:46:45
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Marianne säger

Hur mycket kostar det att lämna in en dörr, antar att det är IP som gjort det eller?? Vi har 6 dörrar i hallen som ska bli vita och innan ja börjar klatra själv så är det nog bra att ta reda på hur mycket det kostar att lämna in dem...

2008-10-28 @ 11:27:21
URL: http://mammamarianne.blogg.se/
Ninuz säger

Blev kanon snyggt det där. Måste ju komma och spana in allt det fina nu snart framöver =)

2008-10-28 @ 13:26:39
URL: http://ninuz.blogg.se/
Malin säger

Blev ju jätte snyggt de där! =) Önskade oxå att alla dörrar här hemma vore vita. Ser som så fräscht ut. Men det kommer väl nångång de med hoppas jag!

2008-10-28 @ 22:14:48
URL: http://malincatarinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: