Pyssel och tips

Idag när jag var och handlade lite smått och gott till mina grytor så passade jag även på att köpa en liten orangeaktig ros för en billig slant. Jag älskar "slit och släng" blommor, det vill säga julstjärnor, höst/vår glöd, novemberkakusar, rosor och andra blommor som brukar finnas efter säsong i butikerna. De är vackra medan de blommar, och sedan kan man med gott samvete kasta dem då de gjort sitt. Jag brukar "piffa" till dem med lite sisal, ljus, krukdekorationer så som fjärilar, tomtar, hjärtan eller som nu en liten pumpa. Då får man plötsligt ett helt litet arrangemang som lyser upp sin plats, i alla fall så länge man lyckas få blomman att leva ;-)


Foto: Privat

 
Det är detaljerna som gör det...

Jag skrev ju även att jag skulle komma med tips, och dagens tips är att hamstra! Jag brukar samla på mig massor av servetter när tillfälle ges, på det sättet har jag servetter för alla tillfällen (jul, påsk, midsommar, halloween, alla hjärtans dag, blingbling middagen, tjejfesten, muffinsfikat m.m.). Passa på när det är utförsäljning för säsongen! För snygga servetter lyfter vilken dukning som hellst. Likaså försöker jag ha ett lager av inslagspapper hemma - alltid bra att ha! Men det absolut bästa tipset är att skaffa en fin låda/kartong som du fyller med kort av olika slag. Födelsedagskort, "tack för senast" kort, dopkort, bröllopskort, "lycka till "kort och humor kort. Vem har inte suckat över att man inte haft något kort hemma och att utbudet varit dåligt i närmsta butik? Så passa på nästa gång du ser ett vackert, roligt eller passande kort - köp det till din "samling" så har du inga bekymmer nästa gång din onkel fyller år, eller grannen flyttar eller...



Sanna säger

Hej vännen.. Det betyder så mycket vad du skriver till mig. Jag blev verkligen glad av det du skrev...

Jag har inte fått så mycket komplimanger under min uppväxt och har inte haft chansen till att få lära mig att älska minkropp heller. Eftersom det finna människor där ute som gärna vill förstöra barns liv. =( Därför betyder det så mycket, fast jag kanske har svårt att ta åt mig ibland men jag tränar på det.



Kram kram vännen....

2008-10-19 @ 19:48:57
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Sanna säger

Jag glömde ju att skriva.. Den var jätte fin vännen.

Kram igen =)

2008-10-19 @ 20:59:08
URL: http://sannasuppner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: