En glad Lura på älgpass!

Idag fick vi en kanondag i skogen - Lurans humör har varit på topp! Och större delen sov hon faktiskt... perfekt :-) När vi kom till jaktkojan i morse så var den stora frågan vilken huvudbonad G skulle ha i dag?! Tidigare i veckan har han avverkat en stickad jordgubbsmössa, en cheesdodles mössa med gul tuppkam, en filtad/tovad slokhatt och idag hade han denna huvudbonad av näver!


Foto: Privat

Sedan drog vi lott om passen - och Luran tog nr 10 :-)


Foto: Privat

Visst hade vi ett mysigt pass?! Luran gillade det skarpt, för hon var nöjd och belåten hela förmiddagen. Blir nog en jägare av henne med vad det lider... kan väl inte bli annat om det börjas så här tidigt?! Hon hade iaf med sig sin egen älg för att vara på säkra sidan ;-)


Foto: Privat

Vi har även älg på skötväskan - kan det bli förmycket av det goda?!


Foto: Privat

Plötsligt hörde vi en hund skälla, kåporna på! Men... ingen älg blev det :-(


Foto: Privat

Små nyfikna fingrar undersökte det mesta på passet, radion, hörselkåporna, sittunderlaget, lingonriset, men det som fångade hennes intresse längst var den här grankvisten... Säkert en halvtime roade den henne! Svea gillar skog :-) Och så plötsligt avblåstes jakten - så var ännu en fin jaktdag till ända! Nu dröjer det till oktober innan det är dax igen, och jag längtar redan...





♥ Mamma Russin säger

hej gumman..

nu är jag låååångt tillbaka i din blogg och "rotar", hihi... Vilken underbart liv du lever .. ler

jag är själv en riktig lant kärring som hamnat i stan.. längtar tillbaka ut på landet igen .. vill köpa nya hästar och ha skogen som närmsta granne.. :)



tror också svea gillar skogen.. och tror hon kommer bl en hejdundrande bra jägare..:)



nu ska jag traska vidare här i din blogg..:)



KRAM

2009-10-07 @ 10:59:05
URL: http://enburkrussin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: