1979

För ganska precis 30 år sedan kom två underbart goa tjejer till världen. Emma och Jennie. I helgen var det dax att fira dessa "tanter" med en kidnappning och bowling på dagen och lite mys och tipsrunda i solen och tacos på kvällen. Jag missade ju dagens firande då jag var på väg hem från mitt äventyr i Sundsvall, men jag hann hem lagomt för att umgås med tjejerna och ha trevligt på kvällen. Dessa tjejer är verkligen lättsamma och goa, man skrattar garanterat i deras sällskap, då den ena är galnare än den andra! En äkta Peg Bundy, ett levande akrobathjul och en soldyrkande bride to be var bara några inslag ;-)



Jag har dyrt och heligt lovat att inte visa några bilder från eftermiddagen/kvällen då de allra flesta är förlagda med cencur av olika skäl, men tänkte i alla fall att jag skulle bjuda på några bilder. Bilden ovan är på födelsedagsbarnet Snygg Emma. Någon bild på det andra födelsedagsbarnet Akrobat Jennie har jag tyvärr inte, då hon har allt för lätt klätt sällskap vid sin sida ;-).



Snygg Emma, Bettan the Bride, Sussie/Peg Bundy, Vickan och halva storstads brullan Jenny (mamma till Rut) skymtar på detta kort.



På sidan om Jenny sitter Eva med sin mage (om ett par veckor tittar en bäbis ut!), och vid hennes sida sitter det andra födelsedagsbarnet Jennie, Kristinas huvud anas, liksom Elins, och längst fram ser ni Camilla. De som inte fastnade på fotot var glass galna Martina (också hon har en bäbis i magen som strax kommer utploppandes) och Linda, Emmas storasyster som styrde upp det hela galant. Men då har hon vana från att servera vi Nobelmiddagen också!

Själv var jag sjukt trött efter mitt äventyr i Sundsvall + att jag inte ville vakna med ett tungt huvud på självaste Morsdag, så jag gjorde för ovanlighetens skull en tidig kväll. Men å andra sidan så festade jag nog även för detta tillfälle sist det begav sig - visst Elin?! Du sjunger i alla fall bra ;-)

Tack allihopa för en trevlig kväll, och för att ni tjejer fixat det så bra!
 Ett stort GRATTIS till Emma som har fyllt och Jennie som SNART ska fylla 30 år (jag kommer med en bukett som jag stulit hos Sixten på din stora dag!) - välkomen till oss övriga tanter! Och ni andra vet vad ni har att vänta...




lolla säger

hejsan

vilket härligt gäng ni verkar vara,fint väder god dryck och mat och ett strålande humör toppen

kram lolla

2009-06-01 @ 19:07:57
URL: http://lollashus.blogg.se/
Sanna säger

Låter som en kul kväll och jag som hade hoppats fått sätt dig i de du köpte.. Hoppas du blev nöjd för jag tyckte de var jätte fint.. Ska nog köpa en jag också..



Kram

2009-06-01 @ 19:30:58
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Emma M säger

Tack för en trevlig kväll vännen!!!! :)

Kramen

2009-06-02 @ 16:08:45
Lovisa säger

Kul verkar ni ha haft i alla fall !! hihi

2009-06-02 @ 21:31:11
URL: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/
Ullis säger

Ser ut som en rolig fest. Kul med 80-tals tema.

2009-06-03 @ 19:37:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: