En intensiv dag i bilder


Foto: Privat

Fastrarna dyker upp, och Luran är klädd - så nu är det bara att hoppa in i bilen och bege oss mot Strömsund!


Foto: Privat

Luran åker kundvagn för första gången! Väldans vad mycket det fanns att titta på... men det gäller att hålla i sig för morsan kör runt som en galning mellan hyllorna...


Foto: Privat

Än så länge är hon glad, men det förbyttes snabbt till gnäll och kink, Luran gillar INTE Dollars, nu är det vetenskapligt fastställt! Hon är nämligen nästan jämt glad annars, men just här har hon samtliga gånger varit grinig.


Foto: Privat

En racer handling av mig för att sedan byta på Luran och "tanka" räddade läget!


Foto: Privat

När allt på vår låååååånga lista var inhandlat och instuvat i bilen, tja, då hade Luran redan slocknat.


Foto: Privat

Så vi passade på att åka på Simonssons och fika räkmackor och hinka i oss kaffe så vi skulle orka fortsätta shoppa lite till. Luran vaknade hon med, så hon fick sig lite puré till livs. Sedan fyndade vi lite på nedre plan innan vi gick vidare på Helens kläder för att köpa presenter till en nyfödd liten kille som ännu inte har något namn. Till Luran blev det detta:


Foto: Privat

Body och byxor i härliga höstfärger! Sedan hann vi även beta av lite skobutiker, och några andra affärer. Jag blev så kär i några barnsaker i en av dessa affärer, så jag var tvungen att shoppa presenten till Linus där! :-) Men jag ska nog posta det så det kommer till Djupsjö mer omg än vad det gör om vi ska leverera personligen, då det är kalas och älgjakt för hela slanten den närmsta tiden.


Foto: Privat

Dagens fynd var annars den här lila (!) vattenkannan på Dollars, snygg och perfekt att alltid ha framme med vatten i så jag kommer ihåg att dricka i någon ordning. Var mycket bättre på det när jag ammade... I övrigt blev det mest förbrukningsvaror av olika saker samt en matta på Simonssons och panelgardiner och stänger på Dollars. Luran fick en apkudde förresten, då den påminde så mycket om apan Arne :-) Allt till 50 års kalaset inhandlades också, så nu är det bara att inhandla maten och börja röra i grytorna!


Foto: Privat

Husets fyrbente fick naturligtvis sitt med, både en ny röd dödskalle scarf och massor med ben. Så han hade absolut inte tid att posa, han ville bara till korgen å gnaga ben! :-)

Tja, det var dagen i stort, bilder från allt fix i huset i Snake blir det inga, för då hade jag kameran i bilen och orkade inte hämta den i regnet. Men jag kan meddela att det blev kanon! Ska bli så kul att fira Halloween där!

Nu blir det tidigt kväll, är trött som en bäver... God natt! ♥jenny säger

Hejsan! jo, man hinner inte med när dom växer och Lukas verkar dra iväg ordentligt! Visst händer det saker nästan varje dag, svårt att hänga med nästan. Jo det blev operation och det blir bättre och bättre. Har ju dragit ut alla slangar så nu ska bara såret läka ordentligt och det kommer nog ta en tid. Härligt att tjejen sover bra, här håller vi precis på att få in rutiner för det har Lukas aldrig haft. kram kram

2008-08-27 @ 23:03:05
URL: http://ternestael.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: