Kronor på hjärnan...

... verkar jag ha haft när jag beställde från jotex :-) Två (stor/liten) krona i vitt smide, samt två silver kronor i form av ljusstakar. Blev nöjd med dem alla, speciellt när jag vet hur billiga de var om man jämför med liknande på olika inredningsbutiker på nätet.


Foto: Privat

Den stora vita smideskronan får pryda bordet i TV rummet, tror jag ska komplettea den med något grönt... kanske en murgröna som slingrar sig skulle göra sig där? Den mindre smideskronan skall få trona på en vit hylla som hänger ovanför sängen i sovrummet, men den gör jag i ordning först när jag har städat där uppe...


Foto: Privat

De små silverkronorna tänker jag ha värmeljus i vad det lider då jag flyttar upp stegen till sovrummet. Och ja, det är jag och mannen på vår bröllopsdag i fotot bakom. Den snygga ramen kommer från miljögården!



Ninuz säger

Blev ju bra med kronorna :) Jag ligger och tittar i jotex å ska se om jag hittar nått roligt att beställa. Har lila gardiner i sovrummet, behöver lila matchande kuddar till men hittar ju inga. Grrr! Sen hoppas jag verkligen att ljuslyktorna finns på indiska. Vill ha!

2008-08-22 @ 16:08:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: