Lagen om alltings djävlighet...

... tycks ständigt slå till mot oss. Tror vi köpt "drömkåken". För visst minns ni skräck huset Björn Skifs kämpade för att renovera i den filmen? Måste varit detta husets motsvarighet... För när vi flyttade ur möblerna i gillestugan igår eftermiddag/kväll för att skjutsa lite möbler till det hus som mannen med syskon tagit över, ja, då stinker det mögel (jag är dessutom dj-vligt allergisk och överkänslig mot mögel). Till och med mannen känner det tydligt, så det blir till att riva upp mattan - och mycket riktigt, där döljer sig en fet ful FUKTSKADA!!! F-n, huset är ju relativt ny dränerat, men måste tydligen ha fuskgjorts. Är man förvånad? Nä... Skit! Så nu är det bara att kolla med fuktmätare idag, riva bort panelen och skura med klorin och torka upp med fläktar och låta det stå över vintern, och så får vi dränera om till sommaren :-( Man ska ALDRIG köpa något av släkt/vänner, och man ska defenitivt alltid anlita BESIKTNINGSMAN. Dyrköpt lärdom.

Men jag och mannen låg och talade om detta, och mitt i bedrövelsen så kunde vi ändå konstatera att vi är rätt lyckligt lottade. Vi har ju varandra och framförallt världens sötaste unge - Luran! :-) Resten är ju världsliga saker (om än dj-vligt irriterande sådana).


Foto: Privat

Vårt charmtroll!Carol säger

Det är som Du säger dj*vligt tråkigt, tänker på er.. Usch så mkt jobb och pengar som ska ut nu..

:-( Men ni har ju iaf varandra och Luran, ni är friska och glada i övrigt.. Fick nämligen höra en väldigt dålig "nyhet" imorse, så vi ska vara väldigt nöjda OCH rädda om varandra!

Ha en bra dag tjejer!!

Kram kram

2008-08-26 @ 08:59:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: