Anna inspirerar!


Foto: Anna Eriksson

Ett sådant här fönster har jag varit sugen på att göra en längre tid, och efter att ha sett hur fint Annas är blev jag ju inte direkt mindre sugen...


Foto: Anna Eriksson

En annan kul idé som Anna omsatt till verklighet i sitt hem är att ta in ett träd. Just nu hänger en söt liten fågelholk i trädet + en fågel, men man skulle ju kunna tänka sig att hänga mycket annat där. Själv har jag varit sugen på att ta in en gren modell större och hänga i taken och pynta efter årstid - men det har det ännu inte blivit något av. Men tids nog :-)


Foto: Anna Eriksson


Foto: Anna Eriksson

Anna besitter dessutom en gen som jag tycks sakna - sygenen. Tänk om man själv kunde sy så här fina Tilda saker. Önska kan man ju ;-) Änglar, kaniner (dock ej på bild), fjärilar och sniglar sputar Anna ur sig, fattar inte hur hon hinner. Men efter en eftermiddag med Anna känner jag att jag laddat mina batterier med positiv pyssel energi!



Linda säger

Sånt där fönster har svärmor med foton på sina barnbarn

2008-11-10 @ 09:13:07
URL: http://lertorp.blogg.se/
Sanna säger

Godmorgon vännen! jag får sätta dig först på listan tror jag. Det är en del att gå igenom innan jag kommer till dig. =) tack för det,det känns som jag börjar känna igen mig igen efter en massa funderingar i helgen. Kom på att det är tid för ägglossning och då blir jag mer nere så klart.



Härliga grejor de sniglarna tyckte jag om. Min symaskin har gått sönder är så besviken för jag verkligen älskar att sy speciellt gardiner. Det är så mycket snyggt jag hittar i gardin mönster ute nu.



Har faktiskt hittat andra julgardiner fast de beiga rätt lik de jag hade förra året. Men Mattias är åt andra hållet mycket rött och mycket tomtar över allt och jag vill ha vitt. Så det är ständiga konflikter här hemma när advent kommer. Han får nog känna den äkta julkänslan hemma hos mamma sin. =)



kram och ha en fin dag vännen...

2008-11-10 @ 09:14:49
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Anonym säger

har inte anna någon blogg?

2008-11-10 @ 14:25:17
URL: http://mikaeyla.blogg.se/
Anna säger

hej hej,vad roligt att du har satt ut bilderna och att andra tycker om det jag pysslar med...och svar på om inte jag har någon blogg , så nej jag har inte samma gen som therese vill säga skriv genen.. är helt hopplös på sånt men sy kan jag i stället ..

2008-11-11 @ 11:07:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: