Effektiv shopping

Jisses vad vi har varit effektiva, på tre timmar gjorde vi det vi skulle! Mannen var riktigt imponerad. Det som tog längst tid var Barnens hus, men nu har vi en ny bilbarnstol till Luran. Dessutom fick vi stolen till kanonpris. Kampanjen sov varit var slut, men de hade ett ex kvar som vi fick köpa! Snacka om tur - dessutom var den i svart och grått, precis de färger vi ville ha. Ibland har man tur... Det blev dessutom en tripp trapp stol till Luran från mormor och morfar i julklapp + att vi själv a köpte några julklappar (pulkan bland annat) och lite annat praktiskt "bra att ha" saker och lite kläder till vår prinsessa.


Foto: Privat


Foto: Privat


Foto: Privat

Älgbodyn var självskriven, den flög ner i påsen av sig själv :-) Den är nog tänkt till en kille men med ett par röda byxor kommer den att vara jätte fin på Luris.Sanna säger

Åhhh..... vad du har shoppat.. allt är jätte fint! Härliga toffler.. =)

2008-11-08 @ 19:46:35
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Jenni säger

Barnpulkan är jättebra, vi hade en liknande till Sanna när hon var liten och den var mycket uppskattad. Det enda var att det var lite kort snöre, kanske inte det på den ni köpte men... :-)Efter att sett alla dina fynd blev jag sugen på shoppa jag med. Kläder till barnen är så skojigt att inhandla! Älgbodyn var väldigt fin! :-)

2008-11-08 @ 22:44:44
URL: http://sananaolillebror.blogg.se/
Bantarbritta säger

Älgbodyn var ju för frän! :D

2008-11-09 @ 11:43:43
URL: http://bantarbritta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: