En vit jul?

Jag tycker det är så vackert med alla dessa stylade hem som har en vit jul såväl ute som inne. Stilrent och inbjudande. Men något som tilltalar mig ännu mer är en "naturlig jul" där granris, kottar, äpplen, ljus, grova textiler såsom linne eller säckväv, fattigmanssilver och zink är dominerande inslag. En helt röd jul med massor av tomtar är inte riktigt min grej, inte heller ett överdåd av pynt som man kan se i Amerikanska hem. Min jul kommer att gå i dova naturliga bruna linne färger, med uppiggande inslag av rött och vitt. Någon tomte kommer säkert att plockas fram, men änglar och grisar föredras. En hel del hjärtan i olika former kommer det nog också att bli. I vanliga fall föredrar jag rostfritt, borstat stål och smide, men till jul åker mina mässings saker fram.  Åhh... jag vill göra jul NU! Men jag har lovat mannen att vänta åtminstonde i två veckor till ;-)
 

Vilken färg går din jul i?Nina säger

Jo de gick bra därnere. Hon rekommendera att sitta på en sån där pilates boll och gunga fram å tillbaka. Så ja må väl leta reda på den. Annars finns de inte så mycke hjälp att få :( Bara att härda ut! Mådde ju så himla bra då ja vänta Melvin! Min jul är en mix av allt möjligt. Ha en fortsatt trevlig kväll :) kram

2008-11-06 @ 20:16:03
URL: http://ninuz.blogg.se/
Nina säger

Klart du ska få receptet :) Måste bara se om de blir bra. Men de är jag helt säker på att den kommer bli. Funderar på att baka den till våran pyssel kväll. Å även fast du går den slanka linjen så kanske du kan smaka iaf :)

2008-11-06 @ 20:38:03
URL: http://ninuz.blogg.se/
Pysselprinsessan säger

Tack för din kommentar! Kul att du kände igen dig! :) Jag gillar både den naturliga och den röda julstilen. Men framförallt gillar jag ljus, ljus och åter ljus. Både levande och elektriska! :)

Kramar

2008-11-06 @ 21:01:40
URL: http://pysslamera.blogg.se/
Katja säger

Tjaa, rött vitt o glitter? :) men inte än ;)

2008-11-06 @ 21:27:31
URL: http://candygal.blogg.se/
Nina säger

MYCKET bra inställning :) Sån inställning har jag med. Inte banta! Man ska kunna äta och leva sunt helt enkelt. Och unna sig saker. Annars funkar de inte. De är bara så jobbigt då alla polers är smala. Jag är ju sån som verkligen måste kämpa för att kunna gå ner. Låg nyss å prata med Mikael om vikt. Å de är då tur att han tycker om mig ändå. Men du å jag får ta många promenader med vagnarna sen :) Mission: få Nina i form ;)

2008-11-06 @ 21:31:18
URL: http://ninuz.blogg.se/
Sanna säger

Ja du kan vi blir mer lik, jag tycker inte alls om en hel röd jul.... Förra julen körde jag vit... fast som jag sa innan så är jag lite sugen på ta in svart.. Du sitter väl inte uppe hela natten och lägger in en bild på Beckham nu gummsen.... =)Vita tulpaner är min favorit med...

2008-11-06 @ 21:34:40
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Bantarbritta säger

Åhh, tack för den bilden! 6kg smågodis är ju MASSOR! För att inte tala om 8kg! (som jag gått ner sen jag började räkna själv, från 120). Det blir bäst när jag gått ner 15, för ungefär så mycket väger dottern, tänk dig att ha gått ner hela henne. :)

Min jul vet jag inte alls hur den blir, men i drömmen är den vit med mycket rött och nog lite som din. Granris och natur. :)

2008-11-06 @ 22:29:48
URL: http://bantarbritta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: