Nycklar

Jag är på jakt efter gamla nycklar till ett litet projekt som jag har på lut. Men vart får man tag på nycklar?! Tänker kolla på tradera, men har inga större förhoppningar... Så sitter ni och trycker på några gamla nycklar som ni inte vet vad ni ska gör av - hör av er!Foto: Om livet i ett skatboJunitjej säger

Har du fått hem ditt pris från petrified in pink?

2008-11-04 @ 17:46:16
URL: http://junitjejen.se
Vendela säger

skrattar tycker du jag är dålig på att skriva inlägg nu? skratt Ja, det ska bli bättre - lovar :-)Apropå smeknamn: ja, jag vet inte hur många smeknamn vår dotter har: lilltrollet, hönan bl a skratt

2008-11-04 @ 18:26:37
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/
Jenni säger

Är alltid roligt att shoppa, fast jag är inte någon som egentligen tycker om att springa i affärer en hel dag. Tar det jag ska ha och sen är det oftast bra :-)

Roligt att åka till Östersund, Göran har pratat om att åka dit, Jula har visst öppnat där. Vet inte om jag skulle få följa med, lät som han ville ha med sig mammas sambo istället :-)Annars brukar Östersund vara vårt shoppingställe, åker oftare dit än till Umeå.

2008-11-04 @ 20:01:27
URL: http://sananaolillebror.blogg.se/
Sanna säger

Hej igen vännen! vet du vad jag kan få tag i vita bokstäver stora helst? Jag har sätt det någonstans men kan inte minnas vad jag såg det.

kramen...

2008-11-04 @ 20:25:05
URL: http://sannasuppner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: