Rusta

Rusta har som sin slogan "mycket för pengarna", och det stämmer verkligen! Jag saknar faktiskt att få strosa runt i den butiken och göra lite fynd. Men jag tänkte tipsa er som har vägarna förbi att dessa godbitar nu finns i Rustas sortiment.Krona (59 kr) att sätta i julgranens topp - men jag hade nog använt den på annat sätt...

   Filtremstor (19 kr) och filtdukar (69 kr) finns det i julens färger, rött och vitt. Jag hade gärna haft ett par meter av de vita filtremsorna att pryda årets julklappar med...Och visst var den här älgfailjen (49 kr) lagomt kitshig? Jag hade gärna haft den i mitt adventsarrangemang.
Flisan säger

Men så KUL att du gillade min gamla låda!!

Håller med dig, det finns ju massvis med superfina julsaker tokbilligt på Rusta!

KramFlisan

2008-11-11 @ 19:58:26
URL: http://lillaflisans.blogspot.com
Erika säger

Humm...kan inte garantera att vi far på rusta till veckan då vi ska ner till stan...nå´t jag ska handla åt dig OM vi far dit??

2008-11-11 @ 20:10:24
URL: http://tallbacka.blogg.se/
Viktoriae säger

Sv: Nämen?? Haha vad spännande, försökte hitta någon bild på dig i bloggen men det gick ju inte, ville ju se hur du såg ut ;)

Trevlig kväll!:)

2008-11-11 @ 20:17:19
URL: http://viktoriae.blogg.se/
Malin säger

Har läst recentionerna du länkade mej nu! Rätt så roligt att läsa! ;) Men nästa gång ska jag prova en Allers :p Ja, då kan man verkligen unna sej sånt! Tycker jag med! ;) Kram kram vännen

2008-11-11 @ 21:27:48
URL: http://malincatarinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: