Svärmor

Svärmödrar kan vara ett knepigt  och känsligt kapitel för vissa, men jag har turen att ha en kanon svärmor! Min svärmor har varit här mest hela dagen så att jag kunnat stöka och fixa allt som har hopat sig på min "att göra lista". Nu är hela övervåningen dammtorkad, dammsugen och skurad + att sängen är renbäddad (längtar redan tills jag får krypa ned i den och njuta). Det stora projektet har varit att gå igenom mina två garderober. Som jag har rensat! En stor korg med mammakläder väntar på att packas ned i plastlådor och sparas inför en eventuell ny graviditet, andra kläder modell  större har också packats undan, liksom kläder som ligger där men som jag aldrig använder. Nu är det endast kläder som jag kan ha kvar! Man känner sig så mycket lättare när man fått rensa och slänga saker. Jag har också hunnit plantera om några blommor och byta krukor, samt dra dammsugaren och skurat nedervåningen och källaren. Nu är det bara att målartvätta när trappen torkat, men det får bli någon annan dag. För nu har jag tänt massor med ljus och sitter här och myser, och det tänker jag fortsätta med! Ett stort och innerligt tack svärmor. Det här har du inte gjort för sista gången för att citera svärfar ;-)



Foto: Privat

Visst sprider min lykta ett välkomnande sken i hallen?



Sanna säger

Hej vännen! Jo jag har saknat dig väldigt mycket, men som du såg har roat mig med att sätte roliga foton på kompisar och skickat på mail. metans du var borta.(Skrattar)fast jag skulle behöva plugga istället =( Hade inge lust till de alls idag....



Den tyckte jag om är det en lampa? eller en ljushållare?



Härligt med bra svärmödrar jag har också en underbar. Synd bara att hon använder så mycket grädde i maten bara när jag ska äta där. =)



Nu väntar jag på att sambon ska komma hem från jobbet, så jag kan springa min runda. Behövs idag känner jag.



Kram på dig vännen...

2008-11-06 @ 17:57:33
URL: http://sannasuppner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: