Tandläkaren

Tandläkaren är ett nödvändigt ont om ni frågar mig. I morgon ska jag dit. Och nu sitter jag här med tandtråden i högsta hugg, som om det skulle hjälpa nu... Typiskt! Får hoppas det går bra, det skulle både min mun och plånbok må bra av. På tal om tänder så försöker jag komma ihåg att borsta Lurans två gaddar morgon och kväll, vanor ska etableras tidigt! Som tur är gillar hon både tandborsten och tandkrämen så ännu är det inget problem, men tids nog torde det nog bli en kamp. Jag minns själv hur illa jag tyckte om tandborstning en period när jag var liten. Ni som har barn, är tanborsting ett "problem" eller ej? Kanske målar jag fan på väggen?Erika säger

Med Elmar har det aldrig vart nå´t problem direkt. Å ännu lättare vart det när han fick sin astmamedicin, för då måste man ju borsta bort "svamparna"...för vem vill ha svamp i munnen??!! :)

2008-11-27 @ 17:04:26
URL: http://tallbacka.blogg.se/
Sanna säger

usch vill inte läsa, när det handlar om tandläkaren =(

2008-11-27 @ 18:22:40
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Faster A säger

Det har gått bra med E Men nu vill han gärna fuska lite för det ska gå fort=(

2008-11-27 @ 18:29:40
Ida säger

För oss har det aldrig varit några problem, men vi har borstat sen han var 7 mån eller nåt sånt (hade inte ens fått några tänder då) pga astmamedicinen som kan orsaka svamp. Numera gapar han bara och låter oss borsta, han suger gärna lite på den, antar att tandkrämen är god :-)

2008-11-27 @ 19:30:39
URL: http://idasusanne.blogg.se/
Jenni säger

Har nästan jämt fått bråka med Sanna. Har hittat olika knep som funkat en stund tills hon lessnat igen, men nu verkar hon ha fått in att hon måste borta tänderna varje dag så ibland påminner hon oss.Men var väldigt kämpigt ett tag.

2008-11-27 @ 20:53:16
URL: http://sananaolillebror.blogg.se/
Bantarbritta säger

Oftast har det gått bra, men det har varit perioder då det har varit lite jobbigare. Om din lilla hamnar i en sån period kan jag rekommendera att du tar med henne till affären och låter henne välja tandborste och tandkräm själv, då brukar det lossna! ;)

Sen är ju boken Karius och Baktus en väldigt bra bok... ;)

2008-11-27 @ 21:02:38
URL: http://bantarbritta.blogg.se/
Anonym säger

Om man inte gör så stor sak av att borsta tänderna så tror jag att det inte blir några problem. Bus x 2 har det aldrig varit några bekymmer med. Varken med borstning eller tandläkarbesök. Förutom nu när storebror har fått en tandställning nattetid som han nästan får panik av.

Jag däremot är livrädd för tandläkaren men det har jag lyckligtvis inte smittat pojkarna med.

Men allt är individuellt när det gäller barn så jag tror inte på att "så är det". Hellre "så kan det vara". Ha det gott :O)

2008-11-27 @ 22:12:13
URL: http://ulriksfors.blogspot.com
Anna säger

vi har aldrig haft problem med tandborstning, men det är nog helt på hur man förhåller sig till det också...men samtidigt får man problem så är det väl bara att ta det då.. vänta och se tycker jag... hoppas ni har det bra ... kram kram..'

2008-11-28 @ 08:32:18
madagen säger

Malvina gillade tandborsten tills hon blev 1 år, sen blev hon hysterisk när man skulle borsta över sidan, men nu har de vänt igen :-) Kramen

2008-11-28 @ 11:15:17
URL: http://madagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: