Du glömmer väl inte?!

Att vi går tillbaka till normaltid i natt? (Det finns nämligen inget som heter vintertid, utan endast normaltid och sommartid). Nu ska vi ställa tillbaka klockan en timme. Det är lätt att komma ihåg om man tänker på denna ramsa: "På våren ställer man fram trädgårdsmöblerna, på hösten ställer man tillbaka trädgårdsmöblerna". Härligt, en timme längre i sängen... eller hur Luran?!

Bantarbritta säger

Yes! Jag gissar att många småbarnsföräldrar får gå upp mellan 4-6 imorgon. ;)

2008-10-25 @ 18:31:12
URL: http://bantarbritta.blogg.se/
Malin säger

Hej! Vad roligt att du gillar mina illustrationer! Och det vore förstås enormt skoj att bli omnämnd på blogg.se.Faktum är att jag hade en blogg.se-adress till att börja med. Den bloggen finns fortfarande kvar, fast jag har plockat bort det mesta, och bara dumpat några enstaka bilder, helt kaosartat. Så den är tyvärr inget att visa upp så som den ser ut nu.Men du, vilken toksöt liten bebis du har då!

2008-10-25 @ 20:57:57
URL: http://www.mollysgrove.se/
Malin säger

Ja, det ska jag göra. Just nu lyckas jag dock inte ta mig in på min gamla blogg, har glömt lösenordet och får inget svar trots att jag "beställt" nytt lösenord, men det kanske är något tillfälligt.Tack så jättemycket för att du tog initiativet! Jag återkommer.

2008-10-25 @ 21:18:59
URL: http://www.mollysgrove.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: