Face book eller inte?

Hjälp... jag har totalt dissat face book tidigare och hållit mig borta från det och avfärdat det som en fluga eller Lunar för vuxna. Men efter mitt besök igår (en gammal klasskopis från gymnasietiden) så inser jag de potentiella möjligheterna att hålla kontaken på så där lagomt ytliga bekanskaper som inte är nära vänner men som man ändå gärna vill veta vad de har för sig, eller ta en kopp kaffe med om man råkar beffinna sig på samma ställe någon gång. Men det känns så jobbigt och tidsslukande att ta tag i face book... så min fråga är - är någon av er som är inne och läser här med på face book? Varför varför inte? Hm... jag får fundera vidare.



Malin säger

Jag skaffade mig facebook, av nån anledning... Men nog var det rätt så trist o meningslöst - så nuförtiden halkar jag bara in där om jag får nån påminnelse nån gång och kan klicka på en länk... Skulle plocka bort mig om jag bara orkade...

2008-10-09 @ 09:08:32
Sanna säger

Jag håller med Malin, jag gick med efter min syster frågat några gånger, men är dålig på att följa och svara. Tittar in ibland om det är någon som skickat något. Var lite spännade i början, är ju lite kul för det dyker ju upp människor som man inte träffat på ett tag.



Kram på dig

2008-10-09 @ 09:16:11
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Linda N säger

Jag håller också med de andra. Är med där men rätt så tråkigt, nu är det grymt länge sen jag var in där.

2008-10-09 @ 09:30:30
URL: http://lertorp.blogg.se/
Faster A säger

Har facebook men är nästan aldrig där!!

2008-10-09 @ 09:41:38
Jenny säger

Japp jag har facebook och jag är inne iaf 4ggr i veckan skulle jag tro. Den är inte så tids slukande som man kan tro. För har ingen skrivit så behöver man inte vara inne så länge. ;)För det är inget bra snokar ställe, man får inte veta så mycket.



Poängen är väl att man kan ha kontakt med sin brevvän i portugal (...nä okej jag har ingen sån) och sin gamla gymnasiepolare som nu bor i Ystad. För ganska många (fler än de som hade lunar på den tiden iaf) har facebook, och även de utomlands.



Själv har jag alla mina klasskompisar där, vi har en egen grupp också. Kan man ha lite koll på vad som händer i klassen. Är det någon som ska ha klassfest så skickar de ut en inbjudan genom fb.



Det är inte ett tokroligt ställe, men jag tycker den är praktisk och bra om man vill ta kontakt med folk man tappat bort.



kram

2008-10-09 @ 10:15:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: