Inredningstidningar i all ära, den verkliga inspirationen är inredningsbloggar!

Jag älskar att bläddra i de olika inredningstidningarna som finns ute i handeln, eller ännu hellre ett utländskt magasin om och när man lyckas lägga vantarna på ett. MEN, i mångt och mycket ger alla de fina inredningsbloggarna mer inspiration. Alla dessa fantastiska människor som driver dessa bloggar och små webbutiker med sin alldeles personliga stil är underbara att besöka. Först trodde jag att de "härmade" de större inredningstidningarna, men inser nu efter en tid att det är tvärt om! Det är ju journalisterna vid dessa tidningar som surfar runt (precis som du och jag) och låter sig inspireras av de kreativa kvinnorna (ja, det är främst kvinnor) som driver alla dess bloggar. Speciellt tydligt blir det när de "lånar" bilder från bloggar och ger sken av att tidningen varit där och fotat - det är istället ofta bloggaren som skickat in sina bilder för att visa ett rum, en inredningsstil, ett pyssel, en styling, en makeover osv. Så med detta inlägg vill jag hylla några av mina favorit bloggar och tipsa er läsare att göra ett besök hos dem! Och kom gärna med tips på andra inredningsbloggar (gärna er egen) som är värda ett besök!

Hem och lycka
Husmusen
Inredningsgalen
Fyra årstider / My Lovely Christas Home
Ett hus i vitt
Ellas inspiration
Tusen ideér och en fröken
Min lilla vita vrå
Perlan
Vitt hus med vita knutar
Vitt, Zink och Silver
NublusOch ni... Missa INTE Leilas Fest kl 21.00 på TV4 plus i kväll, Leila har nämligen ett specialprogram inför Halloweenfirandet!Foto: TV 4
Bantarbritta säger

Åhhh... Leilas julprogram var hemska, alldeles för mycket gottigt där. :DHahah, men mintchokladen är riktigt goood! :) Det lär bli bananshakes för mig minst två gånger om dagen nu...vilka tesorter beställde du? Jag är nyfiken! :)

2008-10-29 @ 10:14:52
URL: http://bantarbritta.blogg.se/
Sanna säger

Jag vågar inte titta på henne mer... Jag blir så sugen på allt hon gör så jag vet inte vad... Så tycker jag hon är så vacker och det bästa är att hon är perfekt små mulligt det tycker jag om....

2008-10-29 @ 12:32:46
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Vendela säger

En inredningsblogg du bara måste uppsöka är:livingbymilla.blogspot.com (urmysig blogg)2008-10-29 @ 18:31:58
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/
Frida säger

Tusen tack, vad glad jag blev av att läsa det där!! Din uppskattning värmer verkligen!

2008-10-29 @ 22:38:13
URL: http://husmusen.blogg.se/
Hem och Lycka säger

Vad gulligt skrivet av dig, tusen tack - det värmer! kram

2008-10-30 @ 14:46:52
URL: http://hemochlycka.blogspot.com
Sanna säger

Men åh, vad gullig du är! Det där värmde alldeles fantastiskt i det otäcka snögloppet vi har här!kramMåste säga att jag bara älskar din banner - störtmysig!

2008-10-30 @ 18:26:44
URL: http://nublusblogg.blogspot.com
mhow säger

Tack snälla, snälla du! Det värmer i höstmörkret!kram och trevlig helg!

2008-10-30 @ 21:45:02
URL: http://minlillavitavra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: