Shabby chic adventskalender

Pysslet jag har hållit på med blev till sist på ett ungefär som jag tänkt mig (men textningen blev lite si och så, inte det lättaste att få det snyggt på målad masonitskiva + att jag borde använt blyerts först och skissat... att jag aldrig lär mig!). Så nu har vi en rejäl adventkalender som vi kan plocka fram vareje år. Tanken är att det ska bli Lurans när hon är större med paket och/eller chokladbitar till henne, men i år får den vara till mig och mannen :-) Jag blir aldrig för gammal för en kalender... Tanken är att 12 st trisslotter skall klämmas fast på nyporna (de ska ligga i små vita numrerade kuvert) och att 12 st små paket inslagna i gammalt notpapper eller liknande sedan skall hängas upp i snöre på varje klämma = 24 st överraskningar! Visst kommer väntan på jul bli roligare på detta sätt :-)


Foto: Privat

PS. Tack Erika för ditt förslag om "vecko tavla", det var en bra idé som jag tror jag ska göra en variant av senare... DS.Erika säger

Nice!! man blir ju pysselsugen själv när man ser vilka projekt du får till!

2008-10-08 @ 14:59:04
Sanna säger

Jag måste då säga att du är väldigt händig. Rayair går ju från fler ställen. Men jag förstår det var en skillnad. men kolla iallafall det kanske går att ordna.Annars kan ju jag åka, om det krånglar =)

Jo jag vet det här med vikten, jag är ju 172 cm lång så jag får nog prova på hur jag känner det. jag måste under 73kg för att bli guldmedlem.kram Sanna

2008-10-08 @ 15:31:57
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Marianne säger

Va finurligt!!! Jag har en kalender som är gjord av filt och med små ringar fassydda som dessvärre lossnar en efter en, det blir så tunga paket ibland... Hur har du satt fast klänyporna??

2008-10-08 @ 16:27:41
URL: http://mammamarianne.blogg.se/
Marianne säger

Va finurligt!!! Jag har en kalender som är gjord av filt och med små ringar fassydda som dessvärre lossnar en efter en, det blir så tunga paket ibland... Hur har du satt fast klänyporna??

2008-10-08 @ 16:28:00
URL: http://mammamarianne.blogg.se/
Vendela säger

Nej vad pysslig du är :-) Det blev ju jättebra! Jag funderar också på en paketkalender i år till dottern; får se om jag köper en eller om jag gör en själv ;-)

2008-10-08 @ 20:19:30
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/
M säger

Vilken fin tavla. En sån är väl alla barns dröm att ha, stora som små bör tilläggas :)

2008-10-08 @ 22:43:20
URL: http://getlow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: