Till dess din vrede upphör

Wow, vilken bok säger jag bara. Definitivt den bästa hittills. Jag ser redan fram emot de resterande två böckerna i serien. Kort kan jag berätta att handlingen tar utgångspunkt i att någon mördar två ungdomar (Wilma och Simon) när de dyker efter ett plan i Vittangijärvi. De har kommit en gammal hemlighet på spåren som alltså leder till att de mördas. Wilma berättar sedan historien som död och det blir tidigt klart vem/vilka som mördat de båda ungdomarna, frågan som man som läsare istället brottas med är varför de båda ungdomarna mördas. Skickligt ges pusselbit efter pusselbit och upplösningen är gastkramande i dubbel bemärkelse. Och när sista bladet är vänt undrar man bara när Rebecka Martinsson ska ta sitt förnuft till fånga och dumpa Måns ;-) Mord, kärlek och hundar i perfekt blandning - läs och njut!

Nu ska jag ta och göra kväll, blir nämligen älgjakt i morgon förmiddag i ett par timmar. Lovely! Så god natt på er, nu tar jag min skvallertidning och knatar upp och lägger mig.



Jenny säger

åhhhh såå jävla spännande de blev nuuuu! ;) jag har väntat med den boken ett tag eftersom jag inte vill göra bort alla mina favvis författares nya böcker på en gång...

Men de där lät ju greeaaat!

2008-10-16 @ 23:47:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: