What happens in Vegas... och reklamation

Även igår kväll blev det myskväll hos oss på Sockenvägen. Först tittade bästa bror och Carol förbi och sedan blev det filmkväll. Jag och mannen tittade på What happens in Vegas med Cameron Diaz och Ashton Kutcher. Handlingen må vara förutsägbar, men man skrattar gott när man ser filmen - en riktig "feel good" film! Och denna känsla hängde kvar hos oss ä'nda tills i morse då vi vaknade 08.00 (och om vi inte ställt tillbaka klockan hade det varit så sent som 09.00). Vi fick en rejäl sovmorgon - tack för det Luran! Dock lite för rejäl för mannen som försovit sig och fick bråttom till skogen för att jaga älg. Själv ska jag rida på vågen av mitt goda humör och skicka ett artigt och välformulerat men ändå skarpt reklamationsbrev till ICA:s kundtjänst då jag hittade en bit hårdplast i champinjonburken igår. Tur i oturen att jag upptäckte den så ingen bet sönder tänderna eller, ve och fasa, satte den i halsen... Det ska bli intressant att se om och hur ICA hanterar detta. Men för er som läser här kan jag hissa en viss varningsflagg för Euro Shoppers skivade champinjoner, man vet aldrig vad man hittar i dessa burkar. Jag kommer i alla fall aldrig mer köpa just detta märkets champinjoner på burk (eller något annat som de tillverkar för den delen).



Foto: Privat


Och som ni ser var det knepigt att upptäcka biten av hårdplast då den hade färg och form som en bit av en svamp :-(



Bantarbritta säger

Hoppsan! Oftast brukar de sköta ärendena bra och du får värdecheckar i brevlådan. Det där såg ju riktigt illa ut dessutom.

Jag har faktiskt skrivit till euroshopper en gång jag med, eller eldorado kanske det var? Jag hade hur som helst köpt hamburgerbröd och ett helt hamburgerbröd var alldeles GRÖNT. Plasten var obruten och datumet hade inte gått ut än.

2008-10-26 @ 12:34:42
URL: http://bantarbritta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: