Linda Rosing - dum på riktigt!

En hel del "kändisar" bloggar, och jag har surfat runt på ett par av de mer kända och mest välbesökta, exempelvis Pernilla Wahlgren, Sanna Bråding, Katrin Schulman, Natacha Peyre och Linda Rosings bloggar. Som kändis riskerar de ju en hel del när de skriver, för då visas ju deras riktiga "jag". Vissa av ovan nämnda är riktigt duktiga på skriva, tex Pernilla, andra är rått ärliga tex Sanna, medan vissa är helt enkelt blåsta, eller dum "på riktigt" om ni så vill - och drottningen bland dessa blåsta är inte helt överraskande Linda Rosing - hur dum får man vara?! Kan meddela att det var mitt första och definitivt sista besök på den människans blogg. Må gud hjälpa henne... Eller låt en vampyr ha ihjäl henne (hon vill nämligen ha sex med en vampyr upplyser hon sina läsare om, just efter att hon lagt ut en bild på sin häck... ). Vilka är de bästa respektive värsta bloggarna enligt er?



Anonym säger

Är du ens fötvånad?!

2008-09-05 @ 16:01:59
Marie S säger

Jag brukar alltid kolla bloggkomentatorernas blogg, då blir man uppdaterad samtidigt som man roas på de stora bloggarnas bekostnad, och som säkert många andra tittar jag på Therez blogg, men inte så mycket för att den är bra, utan för att man vet vem hon är...

2008-09-05 @ 16:26:16
K i Umeå säger

Du, kolla in jordgubbar med mjölk och husmusen om du gillar inredning! Kram

2008-09-05 @ 16:29:49
jenny säger

Ja, och jag är en sån horribel människa att jag läser Rosings sida av de skälen som du nämner. :( (vilket jag helt klart inte kan vara ensam om eftersom hon är så välbesökt) Men annars håller jag helt med dig - det finns de som bygger upp sina image på olika sätt av olika skäl. Man trodde (läs hoppades) att Rosing skulle va en av dem. Fallet verkar dock inte vara så - hon skulle aldrig ha råd att hyra någon sådan "spin doctor". Förövrigt gillar jag underbaraclara helt underbar stil har den tjejen: http://www.folkbladet.nu/?cat=89.

2008-09-05 @ 18:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: