Lättklädd kalenderflickaJa, det är naturligtvis inte mig själv jag talar om utan Luran! Jag har haft sådan tur att jag vunnit en personlig almenacka hos Linda, och som ni säkert redan gissat så är det bilden ovan som ska pryda dess framsida/omslag!

Och detta är första och enda gången jag som mor kommer att vilja ha min dotter som lättklädd kalenderflicka - den dagen hon är 16 år och kommer hem och frågar om något dylikt kan jag lova att det blir ett blankt nej!

Men det var faktiskt inte det enda som jag hade turen att vinna igår - utan till min glädje vann jag även en kudde från Bantie hos Roomservice. TACK!

det lönar sig att vara med och tävla, vilket osökt för mig in på att ni inte får glömma att gissa hur många påskhönor/tuppar/kycklingar vi har här hemma i Lurans lilla påsktävling. En Glad Påsk bräda med fågel ligger i potten. Tävlar gör ni här. Vinnaren koras redan nu på söndag!

Och ett stort tack till Annelie som gett mig awarden "Your blog is fabulous", det värmer verkligen! Men då jag skickat vidare denna award en gång tidigare väljer jag att inte göra det denna gång, utan nöjer mig att konstatera att alla ni som tittar in här är just fabulous!Linda säger

Oj, vilken fin kalender det kommer att bli! Ni har verkligen en fabulous liten tjej!2009-04-02 @ 19:14:08
URL: http://lindaskrypin.blogg.se/
Jenny säger

hahaha gud vad jag skrattar - enda gången jag vill ha min dotter som lättklädd kalenderflicka! :DDu har en jävla tur du, för inte har du lärt dig något fusk knep va? Jag ska iof inte säga något, jag tävlar ju mycket sällan. Skulle ha tagit tag i det och tävlat ihop till en påskbräda. ;)

2009-04-02 @ 19:20:56
URL: http://vardagarmedjenny.blogg.se/
Mari säger

Vilke gobit och hon passar ju perfekt som kalenderflicka....att ha en dotter i huset är inte lätt, jag vet....mor och dottersyndrom.Grattis til vinsterna, skulle bli mer förvånad om du inte vann så som du tävlar på. Jag är för jäkla lat för sånt.Ha det så gott och kram!

2009-04-02 @ 19:21:25
URL: http://marityrenia.blogg.se/
Nina säger

Hon får mig alltid att le!

Detta söta barn alltså!

Å nu kommer det väl dröja evigheter tills man får träffa henne!

Tråkigt!

Sluta jobba!!! Va hemma å styr barnvagn med mig istället ;-)Fult att vi skrev typ samma sak samtidigt till varandra!Å angående byxorna vi tävlar om så skulle det inte alls förvåna mig om du vann skratt

Du är fenomenal på att vinna vännen!Kram

2009-04-02 @ 19:33:24
URL: http://ninuz.blogg.se/
MiaMaria säger

Hej!Nejså...inte alls trasigt...bara att limma på...så fint så fint!!!!

Catrin Svarar säger

lyckost! ;)

2009-04-02 @ 20:00:33
URL: http://cocobycatrin.blogg.se/
Eva säger

FNISS kalenderflicka ;) Du är kul du!

Jätte grattis till den toppenfina vinsten, du har verkligen tur! och en till vinst, inte illa!KRAM från Eva

2009-04-02 @ 20:10:22
URL: http://cloudberrie.blogspot.com
Petra säger

Hej! Grattis till allt vinnande. DU e en född vinnare du!

Så underbar dotter du har. En gudomligt söt sådan.Ja de känns som tusan i hjärtat. Men som du säger så låter jag henne sova om hon gör de, annars åker jag in. Imorgon ska jag ringa o boka tid direkt. Kommer inte att sova en blund inatt. Tur man gillar att läsa iaf.Tack för kramen. Den behövs idag.Ps. ditt middagstips va såå gott.ds

2009-04-02 @ 20:13:53
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Jenni säger

Hon är för söt er Lura! :-)Måste kanske ta och börja tävla lite på bloggen...man kan ju tydligen vinna, du vinner ju massor! Vilken tur du har :-)Hoppas det har varit en bra andra dag på jobbet och ha en bra kväll!Kram kram

2009-04-02 @ 20:15:06
URL: http://sananaolillebror.blogg.se/
Karin säger

Härligt med vinster, och vilken himla fin almanacka :)

2009-04-02 @ 20:54:25
URL: http://albinsmoder.blogg.se/
Sanna säger

Oj vad fin den var.. hon är för go på de kortet...

Sötnosen där..

2009-04-02 @ 21:24:06
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
carola säger

jösses du vinner ju jämt:)

GRATTIS

2009-04-03 @ 13:58:44
URL: http://mammacarola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: