Ni missar väl inte bokrean?

Ibland saknar jag min tid i Umeå enormt. Idag är det en sådan dag. Tänk att få gå omkring i de olika bokaffärerna under bokrean och botanisera bland kända och okända författare och titlar i sin jakt på fynd. Jag brukar köpa kokböcker, deckare och hundböcker (både beteende och dressyr/träning). Ibland har det även slunkit med några biografer. Nu när jag har Luran skulle det med säkerhet även ha fått följa med några barnböcker...

Men varför gråta över spilld mjölk? Jag skulle inte vilja byta bort mitt liv här i Dorotea för alla böcker i världen! Dessutom finns det ju en mängd bokaffärer på nätet där man säkert också kan fynda. Ni kanske har tips på bra boksajter?

Högst upp på min önskelista står Leila Lindholms A Piece of Cake för tillfället, samt Åsa Larssons senaste bok så fort den nu släpps. Maskrosungen av Sandra Gustafsson är en annan titel jag är lite nyfiken på.
Så länge man har en oläst bok på lut är man rik!


På tal om böcker, hos Angos bok- och filmblogg harr jag vunnit inte mindre än två böcker! TACK!Ska du handla på bokrean? Vad i så fall?Åsa säger

Adlibris.se

2009-02-23 @ 10:07:30
URL: http://ostor.blogg.se/
Lovisa säger

A pice of cake har jag å den e toppen !

2009-02-23 @ 10:44:44
URL: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/
Livet i byn säger

Jag ska köpt någon bok på rean, det blir någon kokbok tror jag.~Livet i byn

2009-02-23 @ 11:43:41
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Nina säger

Ja jag ville verkligen ut och röra på fläsket idag men det får bli bilen då vi ska fara och handla! Inväntar storebror, han slutar kl 12 idag. Ska höra med han om vi ska baka chokladbollar idag! Det är ju perfekt göra en sådan dag som denna! Hoppas ni får en mys pys dag =)

2009-02-23 @ 11:52:24
URL: http://ninuz.blogg.se/
Nina säger

haha, ja han va ju så söt i denna outfit! Å inte kom det hem någon Melvin. Johan och Viktor kidnappade han =p Så här äre lugna gatan! Va sysslar du och Svea med idag då??

2009-02-23 @ 13:21:27
URL: http://ninuz.blogg.se/
Nina säger

Ja det kan va skönt för han att å busa av sig lite. Får se om V kan följa med Melvin hem på onsdag. Dom slutar ju tolv då oxå. Så då hinner dom ju leka en stund. Jag ska ut och gå en sväng å handla lite. Måste få lite luft =) Ja köttfäslimpa blir godare med bacon! Får se va tusan jag ska hitta på för mat till mig och Melleman!Kramen damen

2009-02-23 @ 13:39:00
URL: http://ninuz.blogg.se/
Sanna säger

Hej vännen! Du är en fin vän till mig med, det hopppas jag att du vet. I morgon ska jag med till bokrean blir nog en heldel om jag känner mig..Nu sitter jag och blir sen igen ska på sjukhuset klockan halv tre.. Hinner inte mer en slå ner rumpan så måste jag rusa igen...Kramar om gör ett försök igen ikväll...

2009-02-23 @ 13:50:13
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Malin säger

Ja, dom är så go! Och roligt har dom trots den stora storleks skillnaden mellan dem! ;) Men jag tror att Asterix tror att han är lika stor som Nixa ibland ;) Stor kram till dej med min vän!

2009-02-23 @ 14:21:37
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Tekla Maräng säger

Ska försöka att hålla mig borta ifrån bokrean om det går, håller på att spara till en ny dator för den jag skriver på nu är väääldigt gammal.

Fast måste ju avslöja att det blir inte lätt att hålla fingrarna i styr.

Jag brukar handla online på Bokus eller Adlibris.

Kram:)

2009-02-23 @ 14:43:10
URL: http://teklamrng.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: