Shopping, kams och tävlingar

Igår hittade jag det perfekta tyget till min hall. Tyget är beige i grunden med stiliserade siluetter av stora träd i vitt och svart. Det kommer nog att bli pricken över i:et, då hallen går i just dessa färger! Jag ska passa på att låna symaskinen hemma hos mamma senare idag och sy dit kardborrebanden så jag kan sätta fast tyget på elementskyddet redan ikväll. Jag vill att hallen ska vara färdig nu, eller hellst redan i går. Men som sagt, den som väntar på något gott... Före och efter bilder kommer vad det lider (läs - när väggorden och taklampan kommit upp).

Förutom tyget gjorde jag lite andra fynd under min shoppingtur. Detta smyckesträd är ett av fynden. Det kommer nog aldrig att hänga några smycken i det (jag ryser och tänker på 80-talets smyckeshand), utan jag tänker endast ha det som en stilren prynad ovanpå elementskyddet. Trädet påminner nämligen starkt om siluetterna på tyget - kan det bli mer perfekt?!



Foto: Privat


Foto: Privat


Ett annat fynd var tvättkorgen i form av en groda som Camilla tipsat mig om - tack! Den fyller sin funktion som leksaksbehållare till Lurans alla leksaker nere i vardagsrummet. Och det skadade ju inte att den var limegrön!


Foto: Privat

Det sista fyndet jag gjorde var ett hjärtformat fat i porslin med hålspets. Jag kunde inte motstå det då jag redan har våningskakfatet i samma serie. Tänk så fint det blir till sommarens saftkalas, kakor i våningskakfatet och nybakta bullar på det hjärtformade fatet.



Foto: Privat


Det var gårdagens shopping det. Idag står snöskottande på schemat, då snön fortsätter att vräka ned här i Dorotea. Som tur är har mannen redan förbarmat sig och varit ute för en första omgång, men det torde bli fler...

På eftermiddagen ska vi åka till Byn då mamma och pappa bjuder på kamser´n (palt) idag. Det ser jag och min mage fram emot! Då ska jag även passa på att sy mitt elementskydd, för skulle det gå på tok har jag perfekt back up i form av mamma till hands. Och känner jag mig själv rätt så torde hon måsta rycka in - för jag och symaskiner tycks inte riktigt gå ihop av någon konstig anledning. Jag har försökt och försökt, men icket!

Men kanske fungerar det idag?!





Jag tänkte även passa på att tipsa om ett par tävlingar med fina priser.


Titta in hos Ingela och tävla om lyktorna från Ellis Corner.
Tävlingen pågår till den 8 mars.



Lotta lottar ut en vacker diskborste från Rice, så titta in hos henne om du vill sätta guldkant på ditt diskande! Tävlingen avslutas den 5/3.




Denna vackra ljusstake med vingar samt en blommpinne och tvål kan man vinna hos Det stora grå huset i samarbete med IDe´A i Borlänge. Tävlingen avslutas den 26/2.




Sist ut är C De-signs tävling om detta otroligt vackra armband. Jag tänkte nästan inte tipsa om tävlingen då jag själv hoppas vinna armbandet så innerligt mycket... *Fniss* Men det finns bedårande andra och tredje pris som någon annan kan få vinna ;-) Samt även ett tröstpris - inte illa! Tävlingen avslutas den 14/3.




♥ ♥ ♥

Ps.Och glöm inte att TÄVLA om valfri ängel (en vit porslinsängel eller en grön ängel i trä från Miljögården) här hos mig. Ds.

♥ ♥ ♥






Anonym säger

Wow vad fint och stilrent det blir i din hall. Kanske man kan få hyra in dig några månader?

Du prickar absolut mina drömmars färger varje gång.

Grodkompisen finns i lillebrors rum ;)

Ha det gott. Kram

2009-02-22 @ 11:03:03
URL: http://ulriksfors.blogspot.com
Nina H säger

Åh va snyggt du =) Ska knäppa före/efter bilder bara för din skull ;-) Ha en bra dag! Kram kram

2009-02-22 @ 11:09:25
URL: http://ninuz.blogg.se/
Angelica säger

Vars hittade du smyckesträdet? Har länge letat ett men ej hittat något snyggt. Har tillochmed gått så långt att jag funderat på att göra ett själv..

2009-02-22 @ 11:34:45
URL: http://gekaeriksson.blogg.se/
Eva säger

Vad snyggt du gör! Gillar de fina "ordpinnarna" du gjort! Vilket ursött hjärtfat du shoppat, hela jag suckar "vill ha vill ha", är det från Dollar?



Mums kams! Jag kommer ;)



Ha en fin söndag!!!



KRAM från Eva

2009-02-22 @ 11:46:49
URL: http://cloudberrie.blogspot.com
Nina H säger

Jag måste hitta mig något fint kakfat! För tillfället måste jag använda en vanlig tallrik. Inge kul =( Så ett besök på Dollar är ett måste. När Melvin far till sin far ska jag nog dra raggen dit en dag! Nu håller jag tummarna på att Sam tänker sova medans jag fixar degen till bullar som nu jäst klart. Måste ju komma och hälsa på er någon dag =) Va så längesen man träffa Svea! Kram

2009-02-22 @ 12:57:26
URL: http://ninuz.blogg.se/
Lovisa säger

Å så mycket fina grejer !

Håller med dig om det där med att hänga smycken i trädet nä bläää !!

2009-02-22 @ 13:27:39
URL: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/
Anonym säger

Såg att du är med och tävlar om ett halsband hos mariapetterson, kika gärna in min blogg där jag också lottar ut ett halsband :)

2009-02-22 @ 14:17:49
URL: http://metrobloggen.se/starofusa
Nina H säger

Ja när Melvin far tillbaka till sin pappa så har jag mer dö tid över så då kanske jag tittar förbi en sväng. Men lär ju höra av mig innan så jag vet att ni är hemma och har tid för besök av mig å Sam! Ät en palt för mig med =)

2009-02-22 @ 15:13:05
URL: http://ninuz.blogg.se/
Veronica säger

Hej! Tack så mycket, helgen har varit toppen men jag pallar ju inte riktigt allt, suck! Men underbara vänner och god mat gör att man glömmer en stund. Jag fullkomligen ÄLSKAR Kitchen Aiden. När man bakar bröd hemma som vanligt kan det bli lätt "smuligt" med KA blir det precis som köpesbröd + att det är ju otroligt lättsamt, man blandar ju bara i allt. Till det bästa är ju att man kan köpa till en köttkvarn,rivfunktion, pastamaskin, kaffekvarn osv. Rekommenderar den starkt. Hoppas allt är bra med er, Luran är ju bedårande söt. Ha det gott. Kramar

2009-02-22 @ 17:50:25
URL: http://lillatjejligan.blogg.se/
Mari säger

Kul shopping!! Får lugn mej nu ett tag, byter saker med dottern ist. Det är bra när man kan göra så...



Ha det så bäst!

2009-02-22 @ 19:46:04
URL: http://marityrenia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: