Bonde x 3

Tänkte att jag skulle visa Lurans ABSOLUTA favorit leksak. Detta är den leksak som hon först av allt letadade på när vi besökte grannbarnen, och även i början på december när vi var på middag hos bekanta letade hon fram denna leksak i deras pojkes rum - en traktor med släp, samt bonde och djur som låter/spelar när man trycker på dem.

Luran var helt galen i traktorn, så jag och mannen bestämde att vi skulle köpa en till henne i julklapp - men det gjorde även snälla farbror Krille och Kusin Elias med familj! Så nu äger Luran tre uppsättningar, en har vi här hemma, en hos mormor och morfar och en hos farmor och farfar - perfekt!

Så denna leksak kan varmt rekommenderas, det enda problemet är att kossan ständigt "rymmer". Men det är väl så när man är bonde att djuren inte alltid är medgörliga ha, ha.Foto: Privat


Har ditt barn någon favoritleksak som det inte tappar intresset för i första taget?Sanna säger

Det är Anthon med, hans favorit. Han älskar traktorer, nu när vi satt och kollade din blogg. Så sa Anthon! Anthons traktor... =)

2009-01-13 @ 18:27:32
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Ida säger

Ja den där har varit en stor favorit hos Neo och är fortfarande, nu är han dock lite irriterad på att mamma och pappa inte byter batteri :-)

2009-01-13 @ 20:08:07
URL: http://idasusanne.blogg.se/
Bantarbritta säger

Åh, den där har min dotter med! Det var den första leksak vi köpte till henne sen vi flyttade hit den, och den duger än idag faktiskt! Dock har den gett upp lite eftersom tösen envisades med att sitta på släpet för att se om traktorn kunde dra henne... ;)

2009-01-14 @ 09:58:53
URL: http://bantarbritta.blogg.se/
madagen säger

Malvina har en sån där hos farmor, det var hennes favvo förut, men nu leker hon hellre med sin skoter:-)

2009-01-14 @ 11:15:10
URL: http://madagen.blogg.se/
camilla säger

Lian lian lej...gissa hur mycket jag lekt med en sån? Gillar den fortfarande, helkul!

2009-01-14 @ 20:41:17
URL: http://ulriksfors.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: