En unik tavla till Luran

Jag håller tummarna så de blånar att jag vinner en unik tavla till Lurans rum hos Peppar & Vanilj, dragningen sker den 25/1.
Krydda Livet säger

Tack! Vad roligt att du vill vara med och tävla. Jag håller tummarna :)Kram Josefin

2009-01-15 @ 18:25:05
URL: http://kryddalivet.blogspot.com
LInda säger

hihi tror du jag blir det,vad snällt,man får ju alltid hoppas!Jag har gjort en speciell kategori där som heter renoveringsbilder där kan du kika emellanåt,just nu har vi så stora proojekt igång så det tar lite tid,har slipat parkett golvet här,o det blev såååå nice!

Läs mitt nya inlägg är så jävla förbannad!

2009-01-15 @ 18:26:32
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Erika säger

http://tallbacka.blogg.se/2009/january/award.html

2009-01-15 @ 21:00:32
URL: http://tallbacka.blogg.se/
Bantarbritta säger

Hua, ja det är inte kul att se sin hund halt... :( Hon har antagligen fått sin artros efter någon liten skada i hasen, gissningsvis en spricka. Grejen är den att hon borde ha varit ordentligt halt vid något tillfälle i samband med att hältan började smyga sig på, och det har hon inte varit.

Men hon är inte ovillig att röra på sig, springer upp för trappan i glädjerus även de dåliga dagarna, och hon vill följa med på promenad hur halt hon än är och kan tjuvrusa. Som ängslig mamma blir det ju mest "nej nej, ta det lugnt..." hela tiden, för jag vet att om hon tex hoppar omkring på bakbenen så blir det värre.

2009-01-16 @ 07:14:34
URL: http://bantarbritta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: