Inspiration...

Ja, nu känns det som jag är less på kaos. I mitt lilla hus blir det lätt rörig när man håller på, och nu är det extremt rörigt då jag plockat bort allt ur hallen. Detta har på något magiskt vis istället belarmat köksbordet och större delen av vardagsrummet - och inte nog med det - Luran har sedan rivit runt i sakerna och lagt det i stora högar på golvet :-(. Det ska verkligen bli skönt när jag drar det sista penseldraget och sedan när jag har satt den sista våden.  Allt underarbete är klart i alla fall, endast lite slipning i morgon så är köket färdigt för tapeterna. I hallen måste tak och lister få ytterligare ett lager färg innan jag kan börja med tapeterna även där. Nog om detta.

Nu ska jag titta runt lite hos er andra och se vad ni pysslat med och sedan dricka en stor kopp te och läsa senaste nummren av Drömhem & Trädgård, och absoluta favoriten för tillfället Lantliv, för lite inspiration av FÄRDIGA hem.

Förresten, jag har ju fått en utmärkelse av goa (och numera även titulerad gulliga) Camilla med den underbara bloggen Hemma hos Bröderna Bus. Titta in hos henne och hennes pojkar vet ja, hon levererar allt som ofta roliga, illfundiga och kloka ord. Och ibland gör hon även en annan vansinigt avundsjuk med vackra foton på sina vita hus...




Eller ska jag vara ärlig så var det nog mest Luran utmärkelsen var till för ;-) Men jag blev i alla fall stolt som en tupp (fast jag kanske snarare är en hönsmamma?!). Hur som så vill jag ge den vidare till alla er som inte bara tittar in hos mig och Luran, utan som dessutom tar er tid och plita ner en kommentar eller två. Ibland kan ett omtänksamt, peppande eller klokt ord vara precis det man behöver för att dagen ska bli lite ljusare. Men ett mothugg kan vara minst lika stimulerande :-) Så knappa gärna ned ett hej åtminstonde nästa gång just DU tittar in!

Ha en fortsatt trevlig kväll!



johanna säger

Javisst är den fin..är hlet kär i den haha... Fast i hallen kan det vara skönt med lite så lagom.... =) och i köket med.... men hur har du tänkt dig det där?=)

2009-01-29 @ 20:20:45
URL: http://misseverything.blogg.se/
LindaN säger

Jaha, då ska jag inte börja måla dom, åker nog ner till Pernilla och kolla in nya istället. Thank you!

2009-01-29 @ 20:35:58
URL: http://lertorp.blogg.se/
Anna säger

hej gumman... vad du sliter,måste erkänna att jag blir avundsjuk för här har det inte hänt nått på ett tag..har däremot hunnit varit en sväng på myrorna och fyndade en del till huset...saknar dig/er..hoppas vi ses snart....

2009-01-30 @ 08:04:39
camilla säger

Oj oj, vad du gjorde mig generad...

Du får väl en liten del av Lurans hjärta du med. Tack för fina ord. Kramis

2009-01-30 @ 09:56:29
URL: http://ulriksfors.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: