Koppar och muggar

Jag har en hamster personlighet, alltså jag gillar att samla saker. Alltifrån gummiankor till koppar och muggar. De behöver inte vara gammla eller värdefulla, utan mitt kriterium är att de är vackra eller symboliserar ett kärt minne för mig.



Foto: Privat


Dessa kaffekoppar i pressat grönt glas hade min farmor, sedan förpassades de till mammas och pappas sommarstuga innan jag kom och "räddade" dem - för snyggare espresso koppar kan man inte ha tycker jag! Vore dock roligt att veta lite mer om dem. När tillverkades de tro? Av vem?



Foto: Privat


Detta är mycket mer sentida favoriter. Dessa muggar (det finns ytterligare några i serien i min ägo) drack jag min morgonchoklad ur när jag var liten. De är gjorda i stengods och kommer från England. 70-tal torde det vara :-)



CARRO - ThinkPink ♥ säger

sv: det gör du rätt i för de är verkligen supergoda! :)



Fina koppar!

2009-01-31 @ 13:46:58
URL: http://thinkpinks.blogg.se/
Petra säger

den gröna koppen var ju cool! :)



Kan du möjligtvis gå in på min blogg och se vad som kan förbättras? kanske något som saknas? Berätta gärna vad du tycker om att läsa om! Skulle vara väldigt glad om du hjälpte mig!

2009-01-31 @ 14:49:38
URL: http://petras.blogg.se/
Jenny säger

oh la la, så mysiga koppar! Precis nu är jag med på vad pressatglas är! :D Det är en sån skål jag har tiggt till mig av kära mor. Hon hade så många ändå... Samma grön färg som din kopp! :)



2009-01-31 @ 18:29:16
URL: http://vardagarmedjenny.blogg.se/
Amanda säger

Tack för värmande kommentarer! Och insåg precis att min sambo har ett par sånna där koppar med grönt mönster på! Har lite hat-kärlek till dom haha :)

2009-01-31 @ 21:58:33
URL: http://okashii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: